Повезане вести

Станковић: Титула ако се освоји иде играчима, клубу, навијачима и Милојевићу

Вечерње новости 28.05.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да се ужелео фудбала и да титула шампиона Србије која ће извесно бити освојена "иде" играчима, клубу, навијачима и бившем тренеру Владану Милојевићу. ТИТУЛА иде клубу, играчима… »
"Титула припада играчима, навијачима и Милојевићу"

"Титула припада играчима, навијачима и Милојевићу"

Н1 Инфо 28.05.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић истиче да његови играчи не смеју да брзају у мечу против Рада, већ да ће им стрпљење донети титулу већ у петак. Црвена звезда ће у петак од 19.30 часова гостовати Раду у оквиру 27. кола… »
Станковић: Дошао сам на +11, али титула ће мало бити и моја

Станковић: Дошао сам на +11, али титула ће мало бити и моја

Нова 28.05.2020
"Већ две недеље се спремамо за Рад, знате шта та утакмица доноси за клуб, моје играче, мене и једва чекамо да почне", каже тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић. Звезда сутра гостује на Бањици и победом може да освоји… »

Спортски журнал 28.05.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да се ужелео фудбала и да титула шампиона Србије која ће извесно бити освојена "иде" играчима, клубу, навијачима и бившем тренеру Владану Милојевићу. "Дошао сам у Звезду на плус 11… »
"Зна се коме иде: Титула!" Станковић за Звездину премијеру после короне не рачуна на двојицу фудбалера и упозорава на једну…

"Зна се коме иде: Титула!" Станковић за Звездину премијеру после короне не рачуна на двојицу фудбалера и упозорава на једну…

Спортал блиц 28.05.2020
Тренер црвено-белих одржао је прву конференцију за медије након корона паузе. у петак од 19.30 гостује на Бањици и тријумф би црвено-белим обезбедио 31. титулу у клупској историји. Меч је припремљен, али упозорава на једну… »

Вести дана »