Povezane vesti

Stanković: Titula ako se osvoji ide igračima, klubu, navijačima i Milojeviću

Večernje novosti 28.05.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da se uželeo fudbala i da titula šampiona Srbije koja će izvesno biti osvojena "ide" igračima, klubu, navijačima i bivšem treneru Vladanu Milojeviću. TITULA ide klubu, igračima, navijačima i… »
"Titula pripada igračima, navijačima i Milojeviću"

"Titula pripada igračima, navijačima i Milojeviću"

N1 Info 28.05.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ističe da njegovi igrači ne smeju da brzaju u meču protiv Rada, već da će im strpljenje doneti titulu već u petak. Crvena zvezda će u petak od 19.30 časova gostovati Radu u okviru 27. kola Superlige Srbije. U… »
Stanković: Došao sam na +11, ali titula će malo biti i moja

Stanković: Došao sam na +11, ali titula će malo biti i moja

Nova 28.05.2020
"Već dve nedelje se spremamo za Rad, znate šta ta utakmica donosi za klub, moje igrače, mene i jedva čekamo da počne", kaže trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković. Zvezda sutra gostuje na Banjici i pobedom može da osvoji 31. titulu… »

Sportski žurnal 28.05.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da se uželeo fudbala i da titula šampiona Srbije koja će izvesno biti osvojena "ide" igračima, klubu, navijačima i bivšem treneru Vladanu Milojeviću. "Došao sam u Zvezdu na plus 11. Radim svoj posao i… »
"Zna se kome ide: Titula!" Stanković za Zvezdinu premijeru posle korone ne računa na dvojicu fudbalera i upozorava na jednu…

"Zna se kome ide: Titula!" Stanković za Zvezdinu premijeru posle korone ne računa na dvojicu fudbalera i upozorava na jednu…

Sportal blic 28.05.2020
Trener crveno-belih održao je prvu konferenciju za medije nakon korona pauze. u petak od 19.30 gostuje na Banjici i trijumf bi crveno-belim obezbedio 31. titulu u klupskoj istoriji. Meč je pripremljen, ali upozorava na jednu stvar. - Igrači treba samo… »

Vesti dana »