Povezane vesti

“Nek me optuže, podržavam Novakov stav o vakcini!”

“Nek me optuže, podržavam Novakov stav o vakcini!”

Nova 28.05.2020
Denis Istomin, Dejvis kup reprezentativac Uzbekistana, poručio je da podržava stav najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, po pitanju vakcinacije. Istomin, koji je trenutno 156. na svetskoj listi, a pre osam godina je bio na 33. mestu, upitan je da… »
"Neka optuže i mene! Saglasan sam sa Novakom"

"Neka optuže i mene! Saglasan sam sa Novakom"

N1 Info 28.05.2020
Denis Istomin podržao je stav najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića da vakcinacija protiv virusa COVID-19 ne treba da bude obavezna. Srbin je izazvao veliku pometnju rečima da nije pristalica vakcinacije, posle čega se našao na meti kritika. "Neka… »
"Optužite i mene kao Novaka, čovek je: U pravu!" Teniser koji je 2017. napravio senzaciju u Melburnu i izbacio Đokovića…

"Optužite i mene kao Novaka, čovek je: U pravu!" Teniser koji je 2017. napravio senzaciju u Melburnu i izbacio Đokovića…

Sportal blic 28.05.2020
Denis Istomin, teniser koji je pre tri godine napravio senzaciju eliminacijom Đokovića u drugom kolu Australijan opena, smatra da sadašnja situacija nije dobra. Trenutno 156. teniser sveta je za italijanski „Ubitenis” istakao da ne veruje da će se beli… »

Vesti dana »