Povezane vesti
Božović: Ujedinjena Demokratska stranka pretpostavka rušenja ovog režima
N1 Info 28.05.2020
"Verujem da će se Demokratska stranka ujediniti, što je veoma bitna stavka za rušenje ovog režima. Mi danas imamo situacije da neke opozicione stranke izlaze na izbore a neke bojkotuju. Mislim da nakon ovih izbora doći do stanovišta da je jedino… »
Balša Božović poziva Lutovca: U DS ima podela, ali treba spustiti tenziju, povući kriivčne prijave protiv funkcionera
Kurir 28.05.2020
BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da u toj stranci ima političkih podela, ali da treba spustiti tenziju, zbog čega je pozvao predsednika stranke Zorana Lutovca da povuče krivične prijave koje su podnete… »
Božović: Ujedinjena DS pretpostavka rušenja ovog režima
Nova 28.05.2020
"Verujem da će se Demokratska stranka ujediniti, što je veoma bitna stavka za rušenje ovog režima. Mi danas imamo situacije da neke opozicione stranke izlaze na izbore a neke bojkotuju. Mislim da nakon ovih izbora doći do stanovišta da je jedino… »
Vesti dana »

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 4 povezane

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 14 minutajoš 2 povezane