Повезане вести

Драшковић: Плаши ме пророчанство краља Александра из 1921.

Драшковић: Плаши ме пророчанство краља Александра из 1921.

Нова 28.05.2020
На Белом двору данас је пала прва клапа серије "Краљ", од које ће настати и филм, у режији и по сценарију Здравка Шотре. Првог дана снимања екипу је посетио и Вук Драшковић, чији је роман "Александар од Југославије" књижевни… »
Глумца Стругара гледаћемо у улози новинара

Глумца Стругара гледаћемо у улози новинара

Нова 28.05.2020
Екипа портала Нова.рс била је на првом дану снимања серије "Краљ", која представља адаптацију романа "Александар од Југославије" Вука Драшковића, по сценарију и режији Здравка Шотре. Глумац Петар Стругар, који у серији тумачи… »
Почело снимање "Краља"

Почело снимање "Краља"

Дневник 28.05.2020
БЕОГРАД: Јунајтед група (УГ) саопштила је да је данас у Белом двору почело снимање серије и филма "Краљ" у режији Здравка Шотре, а по роману Вука Драшковића о краљу Александру И Карађорђевићу. Серија од 15 епизода, према којој… »
Прва клапа “Краља”: Стругар хоће да га обучимо за новинара

Прва клапа “Краља”: Стругар хоће да га обучимо за новинара

Нова 28.05.2020
"Мој лик је Лука Месечина. Ја ћу бити краљев новинар. Ето, можемо мало са се дружимо и да учим од вас. Он у целој причи дође као неки наратор, тако да је мој задатак да опишем ситуацију која се дешава", открио је Петар Стругар… »
Почело снимање “Краља”, Никола Којо игра Мештровића (ФОТО)

Почело снимање “Краља”, Никола Којо игра Мештровића (ФОТО)

Нова 28.05.2020
Прва клапа серије "Краљ" пала је данас на Белом двору у Београду. У замраченој атмосфери, под светлошћу свећа, редитељ и сценариста Здравко Шотра помно прати краља Александра Карађорђевића и његовог ађутанта у тумачењу… »

Вести дана »