Повезане вести
У Бијељини ухапшен и Винчић, познати судија УЕФА
Дневник 29.05.2020
ЗАГРЕБ: У великој полицијској акцији у Бијељини у четвртак је ухапшен и познати судија УЕФА Славко Винчић, пише хрватски портал Гол. Винчић је, наводи се, ухапшен у заједничкој поликцијској акцији Републике Српске, Србије и… »
Ко је Славко Винћић који је "пао" са старлетом: Судио Ливерпулу, а приведен са Тијаном Ајфон
Вечерње новости 29.05.2020
После рације одведени смо на информативни разговор у полицију, све признаје Словенац. "Највећа грешка у мом животу", описао је позив на забаву, после састанка са пословним партнерима у Републици Српској, познати словеначки… »
Са Тијаном Ајфон приведен и фудбалски судија: Позвали ме на журку на ранч
Мондо 29.05.2020
Словеначки фудбалски судија Славко Винчић је био на забави када је полиција спровела акцију "Кристал", у полицији дао изјаву и одмах је пуштен. Словеначки фудбалски судија Славко Винчић је био на забави када је полиција спровела… »
У акцији "кристал" пао и славни фудбалски судија: Полиција са Тијаном Ајфон ухапсила једног од најбољих европских арбитара
Блиц 29.05.2020
Један од најбољих европских судија, Славко Винчић, нашао се на списку ухапшених у великој полицијској акцији у Бијељини у којој је јуче ухапшена и Тијана Ајфон. Наиме, словеначки фудбалски судија био је присутан током великог… »
Скандал је управо постао још већи Полиција са Тијаном Ајфон ухапсила једног од најбољих европских судија! (фото)
Курир 29.05.2020
Славко Винчић, један од најбољих европских судија, нашао се на списку ухапшених у "Афери Тијана Ајфон" у Бијељини. Словеначки медији истичу да Винчић није био организатор, већ један од гостију журке, па је био приведен као… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана