Povezane vesti
Otkrivena tajna skrivana decenijama! Dačić: Mira mi je rekla da se okanem Slobe
Kurir 29.05.2020
Osvrnuo se na teške momente u stranci posle 5. oktobra, kada bi najlakši potez bio odustajanje, ali je pokazao da je veliki borac. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u ispovesti u kojoj je otvorio dušu rekao je da mu Mira Marković nije zamerila… »
Dačić otkrio tajnu skrivanu decenijama: Mira mi je rekla okani se Slobe
Pravda 29.05.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u ispovesti u kojoj je otvorio dušu rekao je da mu Mira Marković nije zamerila raskid sa politikom Socijalističke partije Srbije, koju je postavio njen suprug Slobodan Milošević. - Moj poslednji razgovor sa… »
Dačić otvorio dušu: Otkrivena tajna skrivana decenijama! Mira mi je rekla da se okanem Slobe
Srbija danas 29.05.2020
Osvrnuo se na teške momente u stranci posle 5. oktobra, kada bi najlakši potez bio odustajanje, ali je pokazao da je veliki borac. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u ispovesti u kojoj je otvorio dušu rekao je da mu Mira Marković nije zamerila… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 47 minutajoš 55 povezanih
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 42 povezane
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 25 povezanih
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih