Повезане вести

Дачић се поклонио Новаку, угостио највећег аса и уручио му награду коју добијају само одабрани

Дачић се поклонио Новаку, угостио највећег аса и уручио му награду коју добијају само одабрани

Телеграф 29.05.2020
Велике ствари ради Ноле за Србију, отуд и ово признање. Најбољи српски тенсиер Новак Ђоковић био је централна личност пријема у Министарству спољних послова Србије поводом "Дана српске дипломатије". Нолета је угостио Министар… »
Обележен Дан српске дипломатије, Дачић угостио Ђоковића, амбасадора Тодоровића, Славицу Бурмазовић

Обележен Дан српске дипломатије, Дачић угостио Ђоковића, амбасадора Тодоровића, Славицу Бурмазовић

Телеграф 29.05.2020
Дан дипломатије установљен је одлуком Владе из 2015. године, а 29. мај одређен је за датум обележавања у спомен на оснивање Књажевске канцеларије иностраних дела 1839. године. Министар спољних послова Ивица Дачић данас је… »
Амбасадор Америке одушевљен ђоковићем, али није: Једини... Новаку стигао позив: „Имамо терен, рекет и тениске лоптице, Ноле…

Амбасадор Америке одушевљен ђоковићем, али није: Једини... Новаку стигао позив: „Имамо терен, рекет и тениске лоптице, Ноле…

Спортал блиц 29.05.2020
Новак Ђоковић је данас био централна личност пријема у Министарству спољних послова Србије поводом Дана српске дипломатије. Најбољи тенисер света је био . И одлично се снашао у тој улози. Нико није ни сумњао у то. По завршетку… »
"Свестан сам препрека које имам јер волим своју земљу"

"Свестан сам препрека које имам јер волим своју земљу"

Н1 Инфо 29.05.2020
Први тенисер света Новак Ђоковић добио је повељу за промовисање Србије и српског народа у свету, коју му је поводом Дана дипломатије уручио министар спољних послова Ивица Дачић. - Као што сви ви волите свим срцем вашу земљу и… »
Ђоковић: Свестан сам препрека које имам јер волим Србију

Ђоковић: Свестан сам препрека које имам јер волим Србију

Нова 29.05.2020
Прослављеном српском тенисеру Новаку Ðоковићу додељена је повеља за промовисање Србије и српског народа у свету, коју му је поводом Дана дипломатије уручио министар спољних послова Ивица Дачић. Ðоковић је рекао да се сваког… »
Ђоковић: Наставићу да волим Србију иако некад имам препрека због тога

Ђоковић: Наставићу да волим Србију иако некад имам препрека због тога

Вести онлине 29.05.2020
Прослављеном српском тенисеру Новаку Ðоковићу додељена је данас повеља за промовисање Србије и српског народа у свету, коју му је поводом Дана дипломатије уручио министар спољних послова Ивица Дачић. Ðоковић је рекао да се… »
Дани дипломатије: Ивица Дачић уручио признање Ђоковићу – Новак је пробудио успавани дух

Дани дипломатије: Ивица Дачић уручио признање Ђоковићу – Новак је пробудио успавани дух

Хот спорт 29.05.2020
Дан дипломатије Републике Србије покренут је 2015. године, а ове године један од оних којима је одато признање јесте и српски тенисер Новак Ђоковић. Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица… »
"Имам препреке јер волим своју земљу": Ђоковић се обратио Србији: Наставићу да поштујем свој народ!

"Имам препреке јер волим своју земљу": Ђоковић се обратио Србији: Наставићу да поштујем свој народ!

Спортал блиц 29.05.2020
Највећи амбасадор Србије у протеклим годинама је макар што се спорта тиче Новак Ђоковић, најбољи светски тенисер. Управо је био централна личност пријема у Министарству спољних послова Србије поводом "Дана српске диплиматије"… »
Ђоковићу повеља за промоцију интереса Србије у свету

Ђоковићу повеља за промоцију интереса Србије у свету

РТВ 29.05.2020
БЕОГРАД - Поводом обележавања Дана српске дипломатије, министар спољних послова Ивица Дачић организовао је данас пријем на којем је доделио повеље за изванредан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њених… »
Новак Ђоковић - српски дипломата бр. 1

Новак Ђоковић - српски дипломата бр. 1

Моззарт спорт 29.05.2020
Министар Дачић уручио најбољем тенисеру света аграду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Републике Србије и њеног народа у свету. Оно што сви у нашој земљи добро већ деценију и по знају, да је Новак… »
За допринос у промоцији Србије: Дачић уручио награду Ђоковићу

За допринос у промоцији Србије: Дачић уручио награду Ђоковићу

Вечерње новости 29.05.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић уручио је награду Новаку Ђоковићу за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Републике Србије и њеног народа у свету. Министар спољних послова Србије Ивица Дачић… »
Дачић уручио Ђоковићу и Тодоровићу повеље за промоцију Србије у свету

Дачић уручио Ђоковићу и Тодоровићу повеље за промоцију Србије у свету

Данас 29.05.2020
Дан српске дипломатије Министар спољних послова Ивица Дачић данас је, поводом Дана српске дипломатије, тенисеру Новаку Ђоковићу и амбасадору у Ирану Драгану Тодоровићу уручио повеље за ангажман на промоцији Србије у свету… »
Ђоковић добио повељу за допринос промоцији Србије

Ђоковић добио повељу за допринос промоцији Србије

Нова 29.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић добио је награду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њеног народа у свету. Ђоковић је добио повељу поводом Дана дипломатије, коју му је уручио министар… »
Дачић уручио повељу Ђоковићу за допринос промоцији Србије

Дачић уручио повељу Ђоковићу за допринос промоцији Србије

Н1 Инфо 29.05.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић, на Дан дипломатије, уручио је тенисеру Новаку Ђоковићу, како је саопштено, награду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њеног народа у свету. Дан дипломатије… »

Вести дана »