Повезане вести
Дачић уручио повељу Новаку Ђоковићу
Слободна Европа 29.05.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић уручио је тенисеру Новаку Ђоковићу награду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њеног народа у свету, саопштило је министарство. "Ове године, имам… »
Милошевић: Очекивао сам да Хрватска отвори границу према Црној Гори
РТВ 29.05.2020
БЕОГРАД, ПОДГОРИЦА - Амбасадор Црне Горе у Србији Тарзан Милошевић каже да је лично очекивао да ће се Црна Гора наћи на листи земаља према којима је Хрватска отворила своје границе, али да не жели да коментарише одлуку Владе… »
Дачић уручио повељу Новаку Ђоковићу поводом Дана дипломатије
Нови магазин 29.05.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић уручио је данас награду тенисеру Новаку Ђоковићу за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њеног народа у свету, саопштило је министарство. "Ове године, имам велику… »
Новаков говор о Србији који вас неће оставити равнодушним! (видео)
Мондо 29.05.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић данас је у Министарству спољних послова Србије добио Повељу за допринос промоцији Србије у свету. "Волим и поштујем своју земљу, иако због тога понекад имам препрека", каже он. И амбасадор… »
Дан српске допломатије: Повеља Новаку за допринос у промоцији Србије
Дневник 29.05.2020
БЕОГРАД: Поводом обележавања Дана српске дипломатије, министар спољних послова Ивица Дачић организовао је данас пријем на којем је доделио повеље за изванредан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Србије и њених… »
Дачић: Од почетка пандемије евакуисано око 19.000 грађана Србије
Данас 29.05.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је министарство на чијем је челу од почетка избијања пандемије вируса корона учествовало у евакуацији око 19.000 држављана Србије који су из иностранства желели… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 53 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 33 минутајош 14 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 52 минутајош 17 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 32 минутајош 10 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних