Повезане вести

Црногорски списак се шири, Вучић не зна о чему би и како разговарао

Црногорски списак се шири, Вучић не зна о чему би и како разговарао

Н1 Инфо 29.05.2020
Наставља се затезање односа између Подгорице и Србије јер је одлука црногорских власти да се српским држављанима забрани улазак и даље на снази. За то време, не изостају ни критике такве одлуке од стране српских званичника… »
Вучић: Срамота је то што је Црна Гора урадила! То не само да је бесмислено, него је толико сумануто да немам речи

Вучић: Срамота је то што је Црна Гора урадила! То не само да је бесмислено, него је толико сумануто да немам речи

Правда 29.05.2020
Председник Александар Вучић изјавио је да је срамота то што је Црна Гора урадила са затварањем границе према Србији и што је као разлог за то навела епидемиолошку ситуацију, када је јасно да је реч о политици. Навео је да није… »
Вучић: Новац ће добити и грађани који захтев за издавање личне карте поднесу до 5. јуна

Вучић: Новац ће добити и грађани који захтев за издавање личне карте поднесу до 5. јуна

Данас 29.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, говорећи о одлуци Црне Горе да своје границе не отвори и за држављане Србије, да је спреман да разговара, али да ни са ким из те земље није у контакту, и да не зна о чему би… »
Вучић о одлуци Црне Горе: Јасно да је реч о политици

Вучић о одлуци Црне Горе: Јасно да је реч о политици

Слободна Европа 29.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, говорећи о одлуци Црне Горе да своје границе не отвори и за држављане Србије, да је спреман да разговара, али да ни са ким из те земље није у контакту, и да "не зна о чему би… »
Вучић о одлуци Црне Горе: Срамота ме је да о томе говорим!

Вучић о одлуци Црне Горе: Срамота ме је да о томе говорим!

Мондо 29.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да чује да затварање црногорских граница за Србе има везе са степеном заразе, инфекцијом, а да је заправо реч о политичкој одлуци. Председник Србије Александар Вучић изјавио је… »
Вучић о забрани Црне Горе: То је политика, кажњавају оне који поштено тестирају

Вучић о забрани Црне Горе: То је политика, кажњавају оне који поштено тестирају

Н1 Инфо 29.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је свакоме јасно да то што Црна Гора и даље не дозвољава улаз држављанима Србије нема везе са здравственим критеријумима. "Срамота је да о томе и говорим. То је не бесмислено… »
Председник: Срамота је то што је Црна Гора урадила

Председник: Срамота је то што је Црна Гора урадила

РТВ 29.05.2020
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да је срамота то што је Црна Гора урадила са затварањем границе према Србији и што је као разлог за то навела епидемиолошку ситуацију, када је јасно да је реч о политици… »
Вучић: Срамота је то што црна гора ради! 100 евра добиће и они којима су истекле личне! Драго ми је што је и Ђилас добио

Вучић: Срамота је то што црна гора ради! 100 евра добиће и они којима су истекле личне! Драго ми је што је и Ђилас добио

Курир 29.05.2020
Председник Александар Вучић прокоментарисао је затврање црногорске границе за грађане Србије, али и ситуацију око доделе државне помоћи од 100 евра. Говорећи о затварању црногорских граница за Србе, председник Вучић каже да је… »
"Одлука Црне Горе о затварању граница искључиво политичка, нема речи о заштити здравља"

"Одлука Црне Горе о затварању граница искључиво политичка, нема речи о заштити здравља"

Телеграф 29.05.2020
Нисам у контакту ни са ким из црногорских власти и не знам о чему бих и како би са њима разговарао - рекао је председник Србије. Говорећи о завтарању црногорских граница за Србе, председник Србије Александар Вучић поручио је да… »

Вести дана »