Povezane vesti

Sukob srpskih doktora! Nestorović priznao da nisu znali šta da rade, a onda je Darija prekinula njegovo izlaganje! Umešao se i…

Sukob srpskih doktora! Nestorović priznao da nisu znali šta da rade, a onda je Darija prekinula njegovo izlaganje! Umešao se i…

Pravda 29.05.2020
U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima našeg Kriznog štaba dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona. - Ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca. Nismo znali šta da radimo. Prošli smo… »
Nestorović i Kon različito o donošenju odluka: Da li su znali ili ne šta rade

Nestorović i Kon različito o donošenju odluka: Da li su znali ili ne šta rade

N1 Info 29.05.2020
Epidemiolog Predrag Kon i pulmolog Branimir Nestorović, obojica članovi Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv epidemije koronavirusa, izneli su oprečna mišljenja na međunarodnoj konferenciji "Svet posle virusa korona". Dok Nestorović tvrdi da su na… »
Prepirka Darije Kisić i Nestorovića: "Nju stalno boli glava od mene"

Prepirka Darije Kisić i Nestorovića: "Nju stalno boli glava od mene"

Mondo 29.05.2020
Tokom tribine "Svet posle korona virusa", lekari koji su bili u Kriznom štabu za sprečavanje širenja korona virusa, imali različito viđenje o tome kako se radilo na početku. Tokom tribine "Svet posle korona virusa", lekari koji su bili u Kriznom štabu za… »
Struka na panelu: Sukob Nestorovića i Kisić

Struka na panelu: Sukob Nestorovića i Kisić

Nova 29.05.2020
U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona. “Kad slušam Dariju, uopšte ne mogu da verujem da je prošlo tri… »
Kisić prekinula Nestorovićevo izlaganje: "Dariju boli glava od mene, ja ću da joj kupim piće"

Kisić prekinula Nestorovićevo izlaganje: "Dariju boli glava od mene, ja ću da joj kupim piće"

Telegraf 29.05.2020
"Ja odmah moram da se umešam" U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima našeg Kriznog štaba dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona. - Ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca. Nismo… »

Vesti dana »