Повезане вести
Сукоб српских доктора! Несторовић признао да нису знали шта да раде, а онда је Дарија прекинула његово излагање! Умешао се и…
Правда 29.05.2020
У оквиру панела "У сусрет другом таласу" избила је расправа међу члановима нашег Кризног штаба др Бранимира Несторовића, др Дарије Кисић Тепавчевић и др Предрага Кона. - Не могу да верујем да је прошло три месеца. Нисмо знали шта… »
Несторовић и Кон различито о доношењу одлука: Да ли су знали или не шта раде
Н1 Инфо 29.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон и пулмолог Бранимир Несторовић, обојица чланови Кризног штаба Владе Србије за борбу против епидемије коронавируса, изнели су опречна мишљења на међународној конференцији "Свет после вируса корона". Док… »
Препирка Дарије Кисић и Несторовића: "Њу стално боли глава од мене"
Мондо 29.05.2020
Током трибине "Свет после корона вируса", лекари који су били у Кризном штабу за спречавање ширења корона вируса, имали различито виђење о томе како се радило на почетку. Током трибине "Свет после корона вируса", лекари који… »
Струка на панелу: Сукоб Несторовића и Кисић
Нова 29.05.2020
У оквиру панела "У сусрет другом таласу" избила је расправа међу члановима Кризног штаба за борбу против коронавируса др Бранимира Несторовића, др Дарије Кисић Тепавчевић и др Предрага Кона. “Кад слушам Дарију, уопште не могу да… »
Кисић прекинула Несторовићево излагање: "Дарију боли глава од мене, ја ћу да јој купим пиће"
Телеграф 29.05.2020
"Ја одмах морам да се умешам" У оквиру панела "У сусрет другом таласу" избила је расправа међу члановима нашег Кризног штаба др Бранимира Несторовића, др Дарије Кисић Тепавчевић и др Предрага Кона. - Не могу да верујем да је… »
Вести дана »
Уживо (ФОТО/ВИДЕО) Трамп у Пекингу: Си поручио да би Кина и САД требало да буду "партнери, а не ривали"
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 37 повезаних
Посланици настављају седницу о измени изборних закона: Ова новина изазива највише полемике
Блиц пре 1 сатјош 14 повезаних
Тешка ноћ за Кијев: Велики руски напад, урушио се део стамбене зграде
BBC News пре 16 минутајош 12 повезаних