Povezane vesti
Katarina Grujić: Šta će mi bogati dečko kada sam ja bogata?
Nova 29.05.2020
Pevačica Katarina Grujić nedavno je proslavila svoj rođendan u društvu najbližih, i tom prilikom otkrila da joj je potreban samo smeh i zdravlje. Pevačica se pre nekoliko godina suočila sa lažnim natpisima zbog kojih je pravdu potražila na sudu. Naime… »
Šta će mi bogati dečko kad sam ja bogata?! Kaća zapušila svima usta, a ovo će uraditi kada se bude uselila u novi stan
Kurir 29.05.2020
Pevačica Katarina Grujić se na samom početku karijere susrela se sa neistinitim natpisima, zbog kojih je pravdu morala da potraži na sudu. Izjavila je da joj ne treba bogati dečko kad je ona bogata. "Tužila sam u onom trenutku kada su pisali baš neke… »
Vesti dana »
U Osečini još dva mesta nemaju struju, u pojedinim delovima stigla samo jedna faza
N1 Info pre 40 minutajoš 46 povezanih
Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama
RTK pre 30 minutajoš 27 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 55 minutajoš 30 povezanih
Trijumf "Jedne bitke za drugom" i "Adolescencije": Najveći pobednici i iznenađenja noći "Zlatnih globusa"
Euronews pre 10 minutajoš 26 povezanih
Neverovatan duel u Melburnu: Dušan Lajović od dobijenog stigao do izgubljenog meča, ali na kraju je ipak slavio
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih