Повезане вести

Звезда о титули: ''Заслужено - то је права реч!''

Звезда о титули: ''Заслужено - то је права реч!''

Спортске.нет 30.05.2020
Дан после тријумфа на Бањици и освојене титуле, Црвена звезда позабавила се и статистичким подацима. После паузе од два и по месеца, Црвена звезда је до краја сезоне имала четири прилике да ''овери'' нову шампионску титулу, али… »
Звезда направила ''нешто много добро''!

Звезда направила ''нешто много добро''!

Спортске.нет 30.05.2020
Фудбалер Црвене звезде Алекса Вукановић рекао је данас да је прелеп осећај и велика част освојити титулу шампиона Србије. Звезда је у петак победила Рад са 5:0 и три кола пре краја обезбедила титулу шампиона Србије. "Прелеп је… »
Звезда хоће нови стадион и регионалну лигу

Звезда хоће нови стадион и регионалну лигу

Нова 30.05.2020
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, није крио задовољство поводом освајања 31. титуле, причао је још о амбицијама дива с "Маракане" и поново се дотакао регионалне лиге. Високи функционер црвено-белих поручује да… »
Алекса Вукановић: Велика је част освојити титулу са Звездом

Алекса Вукановић: Велика је част освојити титулу са Звездом

Хот спорт 30.05.2020
Фудбалер који се некако сам профилисао у момка који је човек одлуке на такозваним битнијим утакмицама Црвене звезде. Алекса Вукановић је синоћ са два погоготка на Бањици допринео да црвено-бели три кола пре краја освоје 31… »
Дејан Станковић: Заслужена титула! Позвао сам Милојевића да са нама подигне пехар

Дејан Станковић: Заслужена титула! Позвао сам Милојевића да са нама подигне пехар

Хот спорт 30.05.2020
Успели су фудбалери Црвене звезде три кола пре краја шампионата, да тријумфом против Рада (5:0) и математички обезбеде титулу. Укупно 31. трофеј државног првака, шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић је посветио… »
Треће полувреме: Грујић је одсвирао крај, а тада су навијачи Звезде запалили Београд (видео)

Треће полувреме: Грујић је одсвирао крај, а тада су навијачи Звезде запалили Београд (видео)

Хот спорт 30.05.2020
Фудбалери Црвене звезде јуче су уписали 31. прву титулу у шампионату наше земље. Црвено бели су били убедљиви против Рада, славили су са 5:0, на Бањици. Тим је на терену изгледао као сингерица, иако је пред изабраницима Дејана… »
Станковић са мегафоном најавио дуплу круну!

Станковић са мегафоном најавио дуплу круну!

Моззарт спорт 30.05.2020
Навијачи у делиријуму скандирали бившем асу Лација и Интера. Црвена звезда је пред празним трибинама стадиона Краљ Петар Први прославила трећу узастопну титулу. Није било велике прославе, али су по доласку на Маракану играчи и… »
Станковић се дохватио мегафона, ‘делије’ у делиријуму: Деки најавио ‘дуплу круну’, навијачи Звезде отпоздравили громогласним…

Станковић се дохватио мегафона, ‘делије’ у делиријуму: Деки најавио ‘дуплу круну’, навијачи Звезде отпоздравили громогласним…

Хот спорт 30.05.2020
Фудбалери Црвене звезде освојили су трећу узастопну титулу првака Србије, а укупно 31. трофеј националног шампиона. Након победе над Радом од 5:0, тренер црвено-белих Дејан Станковић показао је колико му значи ова титула. После… »
Станковић: Момци су златни, звао сам и Милојевића

Станковић: Момци су златни, звао сам и Милојевића

Н1 Инфо 30.05.2020
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да је изузетно поносан на своје играче, који су у петак обезбедили титулу шампиона државе. Додао је и да је наредни циљ освајање Купа Србије. Црвено-бели су у петак… »
Какав потез дејана станковића! Кренуо да говори о "дивним момцима", па прекинуо због овог геста! /фото/

Какав потез дејана станковића! Кренуо да говори о "дивним момцима", па прекинуо због овог геста! /фото/

Спортал блиц 29.05.2020
Гест о коме ће се дуго причати у Србији. је још једном показао класу након меча са у коме је . Није заборавио за све који су учествовали у освајању шампионске титуле. му је у наследство оставио 11 бодова предности у односу на… »
Станковић: Позвао сам Милојевића да подигне пехар са момцима, Звезда је фамилија и тако треба да остане

Станковић: Позвао сам Милојевића да подигне пехар са момцима, Звезда је фамилија и тако треба да остане

Вечерње новости 29.05.2020
Заслужили су, златни момци, велики професионалци и велико задовољство је бити са њима. Честитке иду овим дивним момцима, свим запосленима у клубу и навијачима, без којих ова титула не би дошла - рекао је Дејан. Тренер Црвене… »

Вести дана »