Povezane vesti
Preminuo gitarista benda Kis Bob Kulik
Dnevnik 30.05.2020
LOS ANĐELES: Bob Kulik, američki gitarista i producent poznat po radu sa rok grupom "Kis", umro je u 70. godini. Njegov brat i bivši član sastava Brus Kulik potvrdio je vest na Tviteru u petak, a uzrok smrti nije poznat. „Skrhan sam što moram da objavim… »
Bob Kulik, gitarista benda Kiss, preminuo u 71. godini
Nova 30.05.2020
Bob Kulik, nekadašnji gitarista benda Kiss, preminuo je u 71. godini, preneli su svetski mediji, pozivajući se na saopštenje njegovog brata Brusa. “Srce mi je slomljeno, moram da objavim da je moj brat Bob Kulik preminuo. Njegova ljubav prema muzici… »
Brus progovorio o smrti brata! Preminuo gitarista grupe Kis: Porodica skrhana bolom
Kurir 30.05.2020
Bob Kulik, poznati gitarista grupe Kiss, kao i W.A.S.P. i Meat Loaf, preminuo je u 70. godini, prenose strani mediji. Njegov breat Brus oglasio se putem društvene mreže Tviter pa potvrdio ove tužne vesti. Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat. "Srce mi… »
Vesti dana »

Globalne cene nafte porasle su za pet odsto nakon što je Tramp uveo sankcije ruskim naftnim kompanijama
Forbes pre 17 minutajoš 37 povezanih

Tramp otkazao sastanak sa Putinom, SAD uvele sankcije Rosnjeftu i Lukoilu, EU cilja energetiku, banke i kriptovalute
NIN pre 10 minutajoš 95 povezanih

Ministarka Lazarević: “Menjamo Uredbu o maržama, trgovci su “drsko kreativni”, nema govora o masovnom zatvaranju prodavnica”
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Stižu zahlađenje, pljuskovi i grmljavine u dva dana dva godišnja doba, prognozira Marko Čubrilo
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane