Повезане вести

Јокан: Могли смо много 1992, били смо бољи од Данске

Јокан: Могли смо много 1992, били смо бољи од Данске

Н1 Инфо 30.05.2020
Некадашњи српски фудбалер Славиша Јокановић каже да је селекција Југославије могла да направи добар резултат на Европском првенству 1992. године у Шведској, пошто је била бољи тим од каснијег шампиона Данске. Плавима је… »
Јокановић: Одузели су нам еуро 1992, били смо бољи од Данске

Јокановић: Одузели су нам еуро 1992, били смо бољи од Данске

Моззарт спорт 30.05.2020
“Трауматично искуство за све нас. ЕУРО 92 био је наш први велики турнир и многи од нас морали су да чекају до своје 30. године како би добили следећу шансу. У мом случају био је то Мундијал у Француској. Исто је било и са Пеђом… »
Велика исповест Славише Јокановића: "ЕУРО 1992 сам избрисао из сећања, нико није желео да игра против Југославије!"

Велика исповест Славише Јокановића: "ЕУРО 1992 сам избрисао из сећања, нико није желео да игра против Југославије!"

Спортске.нет 30.05.2020
Прослављени ас се отворио Енглезима. У опширном интервјуу за Дејли мејл, Славиша Јокановић говорио је о многим стварима из играчке и тренерске каријере. Посебан осврт дао је на дешавања у репрезентацији Југославије пре… »
Јокановић: Све испод Реала ми је опција, и Барса, Бајерн…

Јокановић: Све испод Реала ми је опција, и Барса, Бајерн…

Нова 30.05.2020
Славиша Јокановић, бивши тренер Партизана, Вотфорда и Фулама, верује да би некадашњи тим Југославије освојио Европско првенство 1992. у Шведској да није било санкција којима је наш тим онемогућен да игра на завршном турниру… »
"Отели су нам: Еуро1992!" Југославији забранили да учествује, а рана и даље боли Јокановића: Било је трауматично за све нас!…

"Отели су нам: Еуро1992!" Југославији забранили да учествује, а рана и даље боли Јокановића: Било је трауматично за све нас!…

Спортал блиц 30.05.2020
Да није било корона вируса, фудбалска сезона би изгледала потпуно другачије. Ове суботе бисмо гледали финале Лиге шампиона, а онда би кренула еуфорија због Европског првенства. Нажалост, такмичење Старог континента нећемо… »

Вести дана »