Povezane vesti
Vučić: Izazovi nam tek slede!
Pravda 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što… »
Vučić: Tek predstoje izazovi oko Kosova
Vesti online 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što… »
Vučić o 3 godine na mestu predsednika: Grešio sam, ali sam se borio i trudio da pokažem ljudima da nisu pogrešili!
Kurir 30.05.2020
BEOGRAD - Kada sam postao predsednik Srbije... Nema veće časti i ne možete da budete ponosniji, posebno što ste to poverenje dobili direktno od građana Srbije, rekao je danas Aleksandar Vučić posle obilaska deonice brze pruge Beograd - Budimpešta… »
Vesti dana »

„Crvena linija je pređena“: Ispred zdravstvenih ustanova održana akcija „Pacijenti nisu politički rekviziti“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 46 minutajoš 38 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 18 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 39 minutajoš 84 povezane