Povezane vesti
Vučić: Izazovi nam tek slede!
Pravda 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić: Tek predstoje izazovi oko Kosova
Vesti online 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić o 3 godine na mestu predsednika: Grešio sam, ali sam se borio i trudio da pokažem ljudima da nisu pogrešili!
Kurir 30.05.2020
BEOGRAD - Kada sam postao predsednik Srbije... Nema veće časti i ne možete da budete ponosniji, posebno što ste to poverenje dobili direktno od građana Srbije, rekao je danas Aleksandar Vučić posle obilaska deonice brze pruge Beograd - Budimpešta… »
Vesti dana »
Međedović u drugom kolu Australijan Opena: Hamad slomio Argentinca, čeka ga potencijalni pakao u Melburnu!
Telegraf pre 55 minutajoš 8 povezanih
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 8 satijoš 1 povezana