Povezane vesti
Vučić: Izazovi nam tek slede!
Pravda 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić: Tek predstoje izazovi oko Kosova
Vesti online 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić o 3 godine na mestu predsednika: Grešio sam, ali sam se borio i trudio da pokažem ljudima da nisu pogrešili!
Kurir 30.05.2020
BEOGRAD - Kada sam postao predsednik Srbije... Nema veće časti i ne možete da budete ponosniji, posebno što ste to poverenje dobili direktno od građana Srbije, rekao je danas Aleksandar Vučić posle obilaska deonice brze pruge Beograd - Budimpešta… »
Vesti dana »
Turisti iz Srbije u kombiju smrti: Vraćali se sa mora, a onda doživeli nesreću kod Nikšića
Telegraf pre 24 minutajoš 42 povezane
Eskalacija na Bliskom istoku: Ormuski moreuz u centru sukoba, SAD bombardovale Iran, Teheran uzvratio i preti osvetom
NIN pre 1 satjoš 66 povezanih
Nova najava RHMZ: Delovi Srbije na udaru pljuskova sa grmljavinom
Euronews pre 2 satajoš 47 povezanih
(Foto) Vučić iz Loznice: Pred građanima odlučujući izbori i odluka - hoće li Srbija u budućnost ili prošlost
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 17 povezanih