Povezane vesti
Vučić: Izazovi nam tek slede!
Pravda 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić: Tek predstoje izazovi oko Kosova
Vesti online 30.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan što je pre tačno tri godine osvojio poverenje građana na predsedničkim izborima. On je novinarima u obilasku radova na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta rekao da je za njega velika čast što je… »
Vučić o 3 godine na mestu predsednika: Grešio sam, ali sam se borio i trudio da pokažem ljudima da nisu pogrešili!
Kurir 30.05.2020
BEOGRAD - Kada sam postao predsednik Srbije... Nema veće časti i ne možete da budete ponosniji, posebno što ste to poverenje dobili direktno od građana Srbije, rekao je danas Aleksandar Vučić posle obilaska deonice brze pruge Beograd - Budimpešta… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 9 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 9 satijoš 36 povezanih