Повезане вести
Спекулисало се да издржава вереника, она бесно одбрусила!
Мондо 30.05.2020
Проговорила о спекулацијама! Проговорила о спекулацијама! Андреана Чекић већ дуго и отворено ужива у љубави са својим вереником Марком. Било је скандала, свађа, помирења, а и спекулација да он живи на њен рачун, али су у… »
Андреана о ани севић, куму дарку и парама! Шушка се и да дечко Марко живи на њен рачун, па певачица одбрусила!
Курир 30.05.2020
Андреана Чекић након ванредног стања радује се будућим пословним подухватима, а шушкања да њен Марко живи на њен рачун брзо је искључила, истичући да су у питању "трачеви који долазе од оних који немају живот". "Недостају… »
"Не прашта се ништа": Андреана Чекић отворено о свађи са Аном Севић, па споменула и Дарка Лазића
Блиц 30.05.2020
Певачица Андреана Чекић први наступ имаће 5. јуна у Београду и томе се неизмерно радује. - Недостају ми публика, мој бенд и наше шале и догодовштине. Лепо је одморити се, али лепо је и радити кад радиш то што волиш и што најбоље… »
Вести дана »

Ухапшене две особе због пореске утаје и фалсификовања службене исправе
Н1 Инфо пре 35 минутајош 61 повезана

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 8 сатијош 21 повезана

ЕУ демантује Русију: Не подстичемо протесте, Србија мора да се бори против дезинформација
Решетка пре 26 минутајош 27 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 1 сатјош 82 повезане

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 5 сатијош 48 повезаних