Povezane vesti
Spekulisalo se da izdržava verenika, ona besno odbrusila!
Mondo 30.05.2020
Progovorila o spekulacijama! Progovorila o spekulacijama! Andreana Čekić već dugo i otvoreno uživa u ljubavi sa svojim verenikom Markom. Bilo je skandala, svađa, pomirenja, a i spekulacija da on živi na njen račun, ali su u javnost uvek izlazili srećni… »
Andreana o ani sević, kumu darku i parama! Šuška se i da dečko Marko živi na njen račun, pa pevačica odbrusila!
Kurir 30.05.2020
Andreana Čekić nakon vanrednog stanja raduje se budućim poslovnim poduhvatima, a šuškanja da njen Marko živi na njen račun brzo je isključila, ističući da su u pitanju "tračevi koji dolaze od onih koji nemaju život". "Nedostaju mi publika, moj bend i… »
"Ne prašta se ništa": Andreana Čekić otvoreno o svađi sa Anom Sević, pa spomenula i Darka Lazića
Blic 30.05.2020
Pevačica Andreana Čekić prvi nastup imaće 5. juna u Beogradu i tome se neizmerno raduje. - Nedostaju mi publika, moj bend i naše šale i dogodovštine. Lepo je odmoriti se, ali lepo je i raditi kad radiš to što voliš i što najbolje znaš - kaže ona, a na… »
Vesti dana »

Ceo Njujork ga mrzi! Jedan od najvećih skandala u istoriji tenisa i to zbog ove osobe! Šta to uradi čoveče?! Hitno izbačen sa terena (video)
Kurir pre 17 minutajoš 34 povezane

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Uspešno završen Festival sportskog filma na Zlatiboru!
Hot sport pre 17 minutajoš 38 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
Zoom UE pre 6 minutajoš 18 povezanih

Senzacija na Ju-Es openu! Gren slem šampion izbačen sa turnira
Večernje novosti pre 2 satajoš 34 povezane