Povezane vesti
Spekulisalo se da izdržava verenika, ona besno odbrusila!
Mondo 30.05.2020
Progovorila o spekulacijama! Progovorila o spekulacijama! Andreana Čekić već dugo i otvoreno uživa u ljubavi sa svojim verenikom Markom. Bilo je skandala, svađa, pomirenja, a i spekulacija da on živi na njen račun, ali su u javnost uvek izlazili… »
"Ne prašta se ništa": Andreana Čekić otvoreno o svađi sa Anom Sević, pa spomenula i Darka Lazića
Blic 30.05.2020
Pevačica Andreana Čekić prvi nastup imaće 5. juna u Beogradu i tome se neizmerno raduje. - Nedostaju mi publika, moj bend i naše šale i dogodovštine. Lepo je odmoriti se, ali lepo je i raditi kad radiš to što voliš i što najbolje znaš - kaže… »
Andreana o ani sević, kumu darku i parama! Šuška se i da dečko Marko živi na njen račun, pa pevačica odbrusila!
Kurir 30.05.2020
Andreana Čekić nakon vanrednog stanja raduje se budućim poslovnim poduhvatima, a šuškanja da njen Marko živi na njen račun brzo je isključila, ističući da su u pitanju "tračevi koji dolaze od onih koji nemaju život". "Nedostaju mi publika, moj… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na slaviji se okupilo između 100.000 i 102.000 ljudi
N1 Info pre 39 minutajoš 74 povezane
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 4 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 13 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane