Povezane vesti
Ognjen Koroman napustio Smederevo: FSS mi ne dozvoljava da se dostojanstveno oprostim od igrača
Hot sport 30.05.2020
Ognjen Koroman je odlučio da se ne žali na kaznu koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS nego da napusti FK Smederevo. Bivši igrač i aktuelni trener Smedereva suspendovan je na šest meseci jer je davao neprimerene izjave, a posle izricanja kazne je… »
Nova poruka Koromana: "Čitaj Srbijo, konobar i pudlica ovo ne mogu da kupe novcem!"
Sportske.net 30.05.2020
Proslavljeni as se oprostio od igrača Smedereva. Ognjen Koroman više nije trener Smedereva. Tu je informaciju proslavljeni as objavio na svom Instagram nalogu nakon što je dobio šestomesečnu suspenziju zbog kritika na račun FSS. "Želim da saopštim da sam… »
Koroman napustio Smederevo: FSS mi ne dozvoljava ni da se dostojanstveno oprostim od igrača u svlačionici
Večernje novosti 30.05.2020
Još samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno. BAR JOŠ, napisao je trener Smedereva na Instagramu. Ognjen Koroman je odlučio da se ne žali na kaznu koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS nego da napusti FK Smederevo… »
Vesti dana »
"Očekujem još veće sukobe i probleme": Vučić sa skupa u Sivcu: "Verujem da će ovog puta završiti nuklearnim oružjem"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Nelegalnom prodajom kozmetike oštetila budžet za skoro 15,5 miliona dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 19 minutajoš 123 povezane
(Video) Avion Er Srbije sleteo u Beograd! Specijalnim letom iz Dubaija se kući vratilo 266 građana Srbije
Dnevnik pre 39 minutajoš 53 povezane