Повезане вести
Одбијен приједлог Тужитељства: Новалић, Солак и Хоџић бранит ће се са слободе
Слободна Европа 31.05.2020
Суд Босне и Херцеговине одбио је у недјељу приједлог Тужитељства БиХ да Фадилу Новалићу, Фахрудину Солаку и Фикрету Хоџићу, одреди једномјесечни притвор, који је затражило Тужитељство због основа сумње да су починили… »
Премијер Федерације БиХ пуштен на слободу уз одређена ограничења
Нови магазин 31.05.2020
Суд Босне и Херцеговине одбио је предлог тужилаштва да одреди једномесечни притвор премијеру Федерације БиХ Фадилу Новалићу и другима због спорне набавке 100 респиратора из Кине. Новалић, суспендовани директор Управе цивилне… »
Премијер БиХ Фадил Новалић пуштен на слободу уз одређена ограничења
Н1 Инфо 31.05.2020
Суд Босне и Херцеговине одбио је предлог тужилаштва да одреди једномесечни притвор премијеру Федерације БиХ Фадилу Новалићу и другима због спорне набавке 100 респиратора из Кине. Новалић, суспендовани директор Управе цивилне… »
Осумњичени у афери "Респиратори" браниће се са слободе
РТС 31.05.2020
Суд БиХ није прихватио предлог Тужилаштва БиХ да одреди једномесечни притвор за осумњичене у афери "Респиратори" - премијера Федерације БиХ Фадила Новалића, суспендованог директора Федералне управе цивилне заштите (ФЦУЗ)… »
Осумњичени у афери "респиратори" браниће се са слободе: Рочиште трајало седам сати
Телеграф 31.05.2020
Истрага о сумњивој набавци 100 кинеских респиратора за 10,5 милиона конвертибилних марака (5,25 милиона евра), знатно више од тржишне, траје више од месец дана. Суд БиХ није данас прихватио предлог Тужилаштва БиХ да одреди… »
Суд: Премијер ФБиХ и осумњичени у афери "Респиратори" бране се са слободе
РТВ 31.05.2020
САРАЈЕВО - Суд БиХ није данас прихватио предлог Тужилаштва БиХ да одреди једномесечни притвор за осумњичене у афери "Респиратори" - премијера Федерације БиХ Фадила Новалића, суспендованог директора Федералне управе цивилне… »
Суд одбио притвор осумњиченим у афери 'Респиратори'
Ал Јазеера 31.05.2020
Премијер ФБиХ Фадил Новалић је у послијеподневним сатима напустио просторије Суда БиХ у Сарајеву. Суд Босне и Херцеговине одбио је захтев Тужилаштва за одређивање притвора премијеру Федерације БиХ и другим осумњиченим у афери… »
Фадил Новалић на слободи: Суд БиХ одбио предлог Тужилаштва за одређивање притвора
Блиц 31.05.2020
Премијер Владе ФБиХ Фадил Новалић је напустио просторије Суда БиХ обзиром на то да су они одбили предлог Тужилаштва БиХ за одређивање једномесечног притвора. Премијер је у среду навече заједно са суспендованим директором… »
Одржано рочиште за аферу "Респиратори", Новалић прети да ће пресудити сам себи
РТС 31.05.2020
Рочиште за одређивање притвора осумњиченима за нелегалну набавку 100 респиратора из Кине, међу којима је и премијер Федерације Босне и Херцеговине Фадил Новалић, завршено је у Сарајеву после седам сати. Одлука Суда БиХ да ли ће… »
Новалић негирао оптужбе: "Ако се докаже оно што тврди Тужилаштво БиХ пресудићу сам себи"
Блиц 31.05.2020
Након што су адвокати изнели због чега се противе предлогу Тужилаштва БиХ да осумњиченима у афери “Респиратори” буде одређен једномесечни притвор, у Суду БиХ кратко су се обратили премијер ФБиХ Фадил Новалић и суспендовани… »
Новалић после хапшења због муљања са респираторима: Не треба мени суд да суди, ја ћу сам себи пресудити
Курир 31.05.2020
Премијер Федерације Босне и Херцеговине Фадил Новалић негирао је током рочишта за одређивање притвора у афери "Респиратори" оптужбе које му се стављају на терет, оценио своје хапшење као "државни удар" и рекао да ће, ако се… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана