Повезане вести
“Гумени метак ми је разнео око”: Новинари усред немира у САД
Нова 31.05.2020
У Минеаполису је гуменим метком у око погођена и Линда Тирадо, позната америчка фоторепортерка, политичка активисткиња и новинарка. Хеи фолкс, тоок а трацер фоунд то тхе фаце (И тхинк, гивен ми бацкпацк) анд ам хеадед инто… »
Гуменим мецима гађали новинаре у лице: Повређена екипа Ројтерса, репортерки експлодирала очна јабучица (видео)
Курир 31.05.2020
Два члана телевизијске екипе Ројтерса повређена су у суботу увече у Минеаполису када је полиција на њих испалила гумене метке док су снимали протесте у том граду. Инцидент се догодио пошто су припадници снага безбедности, недуго… »
Гуменим мецима у лице и: новинари страдали у расним немирима: "експлодирала ми је очна јабучица"
Блиц 31.05.2020
Два члана телевизијске екипе Ројтерса погођена су гуменим мецима и повређена током протеста ноћас у Минеаполису, преноси ова агенција. До инцидента је дошло када је полиција ушла у зону где је било око 500 демонстраната, а снимак… »
Екипа Ројтерса погођена гуменим мецима у Минеаполису
Н1 Инфо 31.05.2020
Двојица чланова телевизијске екипе Ројтерса повређена су у суботу увече у Минеаполису када је полиција на њих испалила гумене метке док су снимали протесте у том граду. Инцидент се догодио пошто су припадници снага безбедности… »
Екипа Ројтерса погођена гуменим мецима у Минеаполису
Нова 31.05.2020
Два члана телевизијске екипе Ројтерса погођена су гуменим мецима и повређена током протеста ноћас у Минеаполису, објавила је та агенција. До инцидента је дошло када је полиција ушла у зону где је било око 500 демонстраната, а… »
Вести дана »
Пукло је, дефинитивно - Трамп разочаран у Зеленског, ево шта је изјавио
Б92 пре 16 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних