Povezane vesti
Mojoj Nori je rođendan, 3 godine nije zagrlila mamu: Da li iko pomisli kako joj je sa nasilnim ocem?
Telegraf 31.05.2020
Tri godine ne znam gde je moje dete, ne znam da li je živa, kako izgleda, kako se spašava od nasilnika i njegovih saučesnika? Slučaj male Eleonore Arežine (9), koju je pre više od tri godine oteo njen otac i za koju majka već tri godine ne zna gde… »
Tačka usijanja u TV studiju - Ivković pitala: "Gde ste Vi bili tada?", Jurić vikao: "Sram vas bilo"
Telegraf 31.05.2020
Skrenuli sa teme emisije na porodičnu tragediju Jurića i poverenje u rad institucija. U jutarnjem programu na TV Prvoj jutros su gostovi državna sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova Biljana Popović Ivković i predsednik i osnivač Fondacije… »
Tenzija u jutarnjem - Ivković: Recite ko je političar pedofil, Jurić: Šta ako dete bude ubijeno?
Telegraf 31.05.2020
Živa rasprava u studiju TV Prve, državna sekretarka i predsednik Fondacije "Tijana Jurić" imali nekoliko oštrih rasprava. Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković i predsednik Fondacije "Tijana Jurić", otac ubijene devojčice, Igor… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 2 minutajoš 6 povezanih
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
U Prokuplju uhapšen ilegalni trgovac retkim pticama: Sumnja se da je izvršio krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp zahteva hitno oslobađanje talaca Hamasa i preti užasnom cenom u protivnom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana