Povezane vesti

VIDEO: Glumca Džona Kjuzaka napala policija tokom protesta u Čikagu

VIDEO: Glumca Džona Kjuzaka napala policija tokom protesta u Čikagu

Radio 021 31.05.2020
Poznatog glumca Džona Kjuzaka (53) napala je policija, tokom protesta u Čikagu, organizovanih zbog ubistva Džorža Flojda. "Policajcima se nije dopalo to što snimam zapaljena kola, pa su mi prišli sa palicama. Udarali su moj bicikl. Evo ga audio"… »
Glumac Džon Kjuzak napadnut tokom nereda u Čikagu

Glumac Džon Kjuzak napadnut tokom nereda u Čikagu

Nova 31.05.2020
Američki glumac Džon Kjuzak objavio je na svom Tviter profilu snimak sa protesta u Čikagu tokom kojeg ga je, kako je napisao, napala policija. Kjuzak je snimao i objavljivao na Tviteru šta se dešava na ulicama Čikaga tokom protesta koji su buknuli… »
Policija napala glumca tokom nereda u Čikagu? "Nije im se dopalo što snimam zapaljena kola pa su mi prišli sa pendrecima"…

Policija napala glumca tokom nereda u Čikagu? "Nije im se dopalo što snimam zapaljena kola pa su mi prišli sa pendrecima"…

Blic 31.05.2020
Američki glumac Džon Kjuzak objavio je na svom Tviter profilu snimak sa protesta u Čikagu tokom kojeg jenapadnut od strane policije. Naime, Kjuzak je snimao i objavljivao na Tviteru šta se dešava na ulicama Čikaga tokom protesta koji su buknuli… »
Sve je snimio! Slavnog glumca napala policija na protestima u Americi (video)

Sve je snimio! Slavnog glumca napala policija na protestima u Americi (video)

Večernje novosti 31.05.2020
Kjuzak je išao kroz protest i snimao sve što je video, a objave su više nego uznemirujuće. SLAVNI Džon Kjuzak (53) napadnut je od strane policije, tokom protesta u Čikagu, zbog ubistva Džorža Flojda! - Policajcima se nije dopalo to što snimam… »

Vesti dana »