Povezane vesti
Lepa Brena: Plakala sam dok sam pevala iz izolacije
Nova 31.05.2020
Pevačica Lepa Brena je u jednoj emisiji na BHT1 govorila o vanrednom stanju i kako je doživela situaciju oko pandemije koronavirusa. Brena je tokom izolacije, poput mnogih njenih kolega, održavala “mini koncerte” iz karantina, kako bi se bar na neki… »
"Brisala sam suze i popravljala šminku": Lepa Brena o teškim trenucima u životu, ali i privatnim poslovima sa bobom
Blic 31.05.2020
Pevačica je u emisiji na BHT1 otkrila da je emotivno doživela situaciju u kojoj se svet našao zbog pandemije korona virus i da joj teško pada što ljudi ne shvataju u kojem su sada problemu muzičari zbog manjka posla. - Dešavalo mi se da tokom pevanja u… »
Vesti dana »
Sofronijević: Podneto gotovo 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Cela Ivanjica bez struje, EDS tvrdi da će stići tokom dana
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 56 povezanih
Velika Britanija pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland
Vesti online pre 1 satjoš 27 povezanih
"Neće da pruži ruku? Ma, briga me!" Novinar pitao Sabalenku o sramnom ponašanju Ukrajinke, Beloruskinja ponovo pokazala klasu!
Kurir pre 45 minutajoš 44 povezane
Pojašnjenje situacije i pravdanje odluke: Evo zbog čega je poništen gol Holandije protiv Srbije
Nova pre 45 minutajoš 34 povezane