Povezane vesti
Oštećen Tadž Mahal u oluji koja je pogodila Indiju
Nova 31.05.2020
Jedna od najpoznatijih građavina na svetu, indijski Tadž Mahal, malo je oštećen u petak u oluji sa grmljavinom koja je pogodila okrug Agra u saveznoj državi Utar Pradeš. U oluji su oštećene dve ograde, jedna vrata i lažni plafon u mauzoleju, saopštili su… »
Oluje oštetile Tadž Mahal
Novi magazin 31.05.2020
Nekoliko jakih grmljavinskih oluja u kojima je u petak 13 ljudi poginulo u severnom indijskom regionu Agra, oštetilo je indijski spomenik arhitekture Tadž Mahal. Oštećeni su kapiju i dve ograde, objavljeno je danas. Tadž Mahal, jedno od "sedam svetskih… »
Oluja oštetila Tadž Mahal
N1 Info 31.05.2020
Nekoliko jakih grmljavinskih oluja u kojima je u petak 13 ljudi poginulo u severnom indijskom regionu Agra, oštetilo je indijski spomenik arhitekture Tadž Mahal. Oštećeni su kapiju i dve ograde, objavljeno je u nedelju. Tadž Mahal, jedno od "sedam… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 4 satijoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Haos oko nelegalnih objekata: Građani zatrpali sistem, Sofronijevićeva očekuje 60.000 prijava
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 50 povezanih
Preko Nacionalne platforme o cenama građani od danas mogu da prate svako poskupljenje
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 32 povezane