Повезане вести

Бундеслига: Менхенгладбах и Дортмунд искалили бес на немоћне ривале, чак 12 голова виђено на две утакмице! (видео)

Бундеслига: Менхенгладбах и Дортмунд искалили бес на немоћне ривале, чак 12 голова виђено на две утакмице! (видео)

Хот спорт 31.05.2020
У недељном програму 29. кола немачке Бундеслиге виђена су два веома ефикасна меча на којима је постигнуто чак 12 голова, а победе су остварили Борусија Менхенгладбах и Борусија Дортмунд. Менхенгладбах је савладао Унион из Берлин… »
Силне Борусије, Менхенгладбах бројао до 4, Дортмунд до 6! (видео)

Силне Борусије, Менхенгладбах бројао до 4, Дортмунд до 6! (видео)

Спортски журнал 31.05.2020
Оба тима са истим именом убедљиво су славила у недељном програму 29. кола Бундеслиге. Менхенгладнах је на домаћем терену убедљиво поразио тим некадашњег српског репрезентативца Невена Суботића, који је играо прво полувреме… »
Фудбалер Менхенгладбаха одао почаст убијеном Афроамериканцу

Фудбалер Менхенгладбаха одао почаст убијеном Афроамериканцу

Вечерње новости 31.05.2020
Фудбалер Борусије из Менхенгладбаха Маркус Тирам одао је пошту убијеном Афроамериканцу Џорџу Флојду у данашњој утакмици против Унион Берлина у Бундеслиги. Фудбалер Борусије из Менхенгладбаха Маркус Тирам одао је пошту убијеном… »
Тирамово “клечање” у знак подршке борби против расизма

Тирамово “клечање” у знак подршке борби против расизма

Нова 31.05.2020
Фудбалер Борусије из Менхенгладбаха Маркус Тирам прославио је гол у сусрету са Унионом из Берлина (4:1) тако што је клекнуо, што се тумачи као знак подршке покрету "Блацк Ливес Маттер". Моменат се десио пред крај првог… »
НБА: кошаркаши са мегафонима у рукама на челу побуне која тресе Америку после смрти Џорџа Флојда: Играм кошарку, али ја сам…

НБА: кошаркаши са мегафонима у рукама на челу побуне која тресе Америку после смрти Џорџа Флојда: Играм кошарку, али ја сам…

Спортал блиц 31.05.2020
Стотине хиљада људи је на улицама америчких градова, где изражавају незадовољство и протест због убиства Џорџа Флојда, кога је полицајац угушио приликом хапшења у Минеаполису. Све бројним и масовнијим протестима који се већ… »

Вести дана »