Повезане вести
Несторовић: Нисам забринут због пријаве, поносан сам на свој рад, људе нервира мој патриотизам
Радио 021 01.06.2020
Пулмолог Бранимир Несторовић изјавио је да није забринут због захтева Етичком одбору Лекарске коморе Србије да буде јавно осуђен због изјава које је давао као члан Кризног штаба и истиче да је поносан на то шта је радио три… »
Доктор Несторовић: Ево, ја се нисам уплашио што сам поред Вучића! Због хајке ми је ћерка рекла: Убиће те на улици!
Курир 01.06.2020
Нападали су ме и да сам рекао "смешан вирус", а онда ти исти тврде да смо предуго били закључени јер вируса није ни било. Пулмолог проф. др Бранимир Несторовић каже да је цео живот радио да би у овако тешком епидемиолошком… »
Др Несторовић о одузимању лиценце: "Ово је трећи пут да то раде, поносан сам на оно што сам постигао последња три месеца…
Вечерње новости 31.05.2020
Др Бранимир Несторовић је рекао у емисији "Хит твит" да је ово трећи пут да покушавају да му узму лиценцу. Др Бранимир Несторовић је рекао у емисији "Хит твит" да је ово трећи пут да покушавају да му узму лиценцу. - Нисам… »
Вести дана »

Временска прогноза за 20. октобар: Стигао је хладнији ваздух из Средње Европе
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер САД псовао, понижавао и бацао мапе
Блиц пре 8 сатијош 3 повезане

Рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал до 30. Октобра: У супротном се подлеже обавези плаћања камате
Курир пре 7 минутајош 1 повезана