Повезане вести

НБА звезда претукла демонстранта на улици (видео)

НБА звезда претукла демонстранта на улици (видео)

Спортски журнал 01.06.2020
Некадашњи кошаракаш Кливленда Џеј-Ар Смит претукао је једног члана протеста који се одржавају у САД, пошто му је овај претходно оштетио аутомобил. Џеј-Ар је потврдио аутентичност снимка и објаснио да је претукао човека који је… »
"Разбио сам белог: К******г сина!" Срамна "одбрана" НБА звезде после бруталног пребијања младића на улици, додатно је…

"Разбио сам белог: К******г сина!" Срамна "одбрана" НБА звезде после бруталног пребијања младића на улици, додатно је…

Спортал блиц 01.06.2020
Бивши НБА шампион са Кливлендом Џеј Ар Смит шокирао је Америку својом бруталношћу, када је крвнички претукао младића који му је оштетио прозор на аутомобилу(!?), током немира због трагичне смрти Џорџа Флојда, Некадашњи… »
Џеј-Ар Смит после туче: Разбио сам белог ку*киног сина (ВИДЕО)

Џеј-Ар Смит после туче: Разбио сам белог ку*киног сина (ВИДЕО)

Вести онлине 01.06.2020
Џеј-Ар Смит, бивши НБА шампион, покушао је да објасни инцидент на улицама Лос Анђелеса. Некадашњи кошаркаш Њујорк Никса и Кливленд Кавалирса претукао је једног момка, након што му је разбио прозор на аутомобилу. Све у… »
Кошаркаш пребио младића у Лос Анђелесу (видео)

Кошаркаш пребио младића у Лос Анђелесу (видео)

Вечерње новости 01.06.2020
Јурио сам га и шутирао. Ово није дело из мржње. Немам проблем, рекао је некадашњи НБА играч. Амерички кошаркаш Џеј Ар Смит пребио је момка, који му је оштетио аутомобил у Лос Анђелесу. На снимку објављеном на друштвеним… »
Скандал у САД – НБА звезда претукла младића насред улице (ВИДЕО)

Скандал у САД – НБА звезда претукла младића насред улице (ВИДЕО)

Вести онлине 01.06.2020
Сцене насиља на улицама у САД добиле су нови наставак. Након што се земља подигла због смрти Џорџа Флојда, учесник изолованог инцидента био је познати амерички кошаркаш Џеј-Ар Смит. Смит, који је био НБА шампион са Кливленд… »
Кратак фитиљ: Џеј Ар Смит премлатио момка због разбијеног прозора!

Кратак фитиљ: Џеј Ар Смит премлатио момка због разбијеног прозора!

Мондо 01.06.2020
Не треба се качити са бившим кошаркашем. Не треба се качити са бившим кошаркашем. Протести у Сједињеним Америчким Државама трају већ данима због убиства Џорџа Флојда, а нажалост то неки користе и за вандалске чинове. Један… »
(ВИДЕО) Бивши Лебронов саиграч претукао једну особу на улици

(ВИДЕО) Бивши Лебронов саиграч претукао једну особу на улици

Нова 01.06.2020
Некадашњи шампион НБА лиге Џеј Ар Смит претукао је на улици једну особу, преносе амерички медији. Бивши саиграч Леброна Џејмса у Кливленд Кавалирсима се сукобио са једном особом на улици у Лос Анђелесу. Наводно, особа је… »
Скандал у Америци, НБА шампион претукао младића на улици!

Скандал у Америци, НБА шампион претукао младића на улици!

Спортске.нет 01.06.2020
Велике тензије у САД. Амерички кошаркаш Џеј Ар Смит нашао се у средишту скандала. Некадашњи члан шампионске генерације Кливленд Кавалирса претукао је у Лос Анђелесу младића на улици. У току су протести широм САД због смрти… »
Америка шокирана насиљем кошаркаша! НБА шампион крвнички претукао младића јер му је оштетио прозор на аутомобилу! /видео/…

Америка шокирана насиљем кошаркаша! НБА шампион крвнички претукао младића јер му је оштетио прозор на аутомобилу! /видео/…

Спортал блиц 01.06.2020
Америку потресају протести и побуна због смрти Џорџа Флојда, а призори насиља са улица САД стижу из часа у час. У мору драматичних вести, појавио се и шокантан снимак у коме НБА шампион са Кливлендом Џеј-Ар Смит брутално… »

Вести дана »