Повезане вести
Порука из ФСС: Саша Илић у Партизану? Рекао је да су то празне приче!
Мондо 01.06.2020
"Ја му верујем!", рекао је Владимир Матијашевић. "Ја му верујем!", рекао је Владимир Матијашевић. Ко би рекао да ће долазак бившег капитена Саше Илића у ложу стадиона у Хумској изазвати толику пажњу! Илић се у суботу појавио у… »
Владимир Матијашевић: Саша Илић ми је рекао да не иде у Партизан
Хот спорт 01.06.2020
Вест да ће легенда Партизана Саша Илић постати потпредседник клуба за спортска питања уздрмала је фудбалску јавност. У Фудбалском савезу Србије остали су затечени. Ипак како је за ‘Моцартспорт’ рекао директор репрезентација… »
Матијашевић: Саша Илић ми је рекао да не иде у Партизан
Моззарт спорт 01.06.2020
„И ја му верујем“, каже директор репрезентације. Затресла се црно-бела страна Топчидерског брда: Саша Илић се враћа у Партизан! И то ће бити потпредседник за спортска питања. Бомбу је бацио први Миливоје Ћирковић, некадашњи… »
Енигма око Саше Илића, да ли се легендарни капитен враћа у Партизан?
Спортски журнал 01.06.2020
Добро је да се појавио, јер се причало да не жели да долази на стадион – рекао је Милош Вазура, генерални директор црно-белих. Појављивање Саше Илића у централној ложи стадиона Партизана на утакмици црно-белих и Младости (4:1)… »
Вазура о доласку Илића у Хумску: Сазнаћете…
Нова 01.06.2020
Генерални директор Партизана Милош Вазура је прокоментарисао долазак Саше Илића на утакмицу између тог клуба и Младости. Легендарни капитен се појавио у Хумској 1 иако је раније изјавио да то неће учинити. Вазура је рекао да је… »
Огласио се и Вазура, да ли се легенда враћа у Партизан?
Спортске.нет 01.06.2020
Навијачи би једва дочекали. Претходних дана појачале су се спекулације о повратку Саше Илића у Партизан где би обављао функцију потпредседника клуба. Његово присуство у ложи ЈНА на мечу у суботу је додатно подгрејало читаву… »
Вазура о повратку Илића: Причало се да не жели да долази, а дружили смо се
Моззарт спорт 01.06.2020
Још није званично, мада иде ка томе. Дошао, видео, функционер није постао. Још. Нико не сумња да ће се Саша Илић једног дана вратити у Партизан, међутим, засад је само његов навијач. Хоће ли бити потпредседник задужен за… »
Вести дана »
Јокић и Мареј пишу историју: Нагетси срушили рекорд у Шарлоту, Никола престигао Џордана!
Хот спорт пре 45 минутајош 19 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних