Повезане вести

Члан Главног одбора ДС одустао од штрајка глађу

Члан Главног одбора ДС одустао од штрајка глађу

Нова 01.06.2020
Иван Крстић, члан Главног одбора Демократске странке, саопштио је да је одустао од планираног штрајка глађу, јер га је, како наводи, позвао лидер демократа Зоран Лутовац на разговор. “Добио сам позив од председника Демократске… »
Сазнајемо! Шеф ДС Зоран Лутовац позвао Ивана Крстића на састанак тачно у подне, тражи да одустане од штрајка глађу!

Сазнајемо! Шеф ДС Зоран Лутовац позвао Ивана Крстића на састанак тачно у подне, тражи да одустане од штрајка глађу!

Курир 01.06.2020
БЕОГРАД - Председник ДС Зоран Лутовац позвао је данас око 10.30 часова члана ГО те странке Ивана Крстића и заказао му састанак за подне, како би покушао да га убеди да одустане од штрајка глађу, сазнаје Курир! Наиме, члан Главног… »
Функционер ДС Иван Крстић променио одлуку о штрајку глађу: Управо ме позвао Лутовац да причамо, одустајем од штрајка

Функционер ДС Иван Крстић променио одлуку о штрајку глађу: Управо ме позвао Лутовац да причамо, одустајем од штрајка

Курир 01.06.2020
Члан Главног одбора Демократске странке (ДС) Иван Крстић, само неколико сати након што је најавио да ће данас почети штрајк глађу, објавио је да одустаје од најављеног штрајка. Крстић је на свом Твитер налогу написао да је добио… »
Члан Главног одбора ДС започео штрајк глађу

Члан Главног одбора ДС започео штрајк глађу

Нова 01.06.2020
Иван Крстић, члан Главног одбора Демократске странке, објавио је на Твитеру да је започео штрајк глађу због ситуације у партији којој припада. “Поштовани пријатељи, данас у 13 часова почињем штрајк глађу у централи ДС. Обратио… »
Члан го ДС Иван Крстић најавио штрајк глађу

Члан го ДС Иван Крстић најавио штрајк глађу

Србија данас 01.06.2020
- Не интересују ме кланови и поделе. Ово је мој лични чин. Ја сам неко ко држи дату реч и не одустаје од тога - написао је Иван. Члан Главног одбора Демократске странке Иван Крстић огласио се на Твитеру саопштењем да данас у 13… »

Вести дана »