Повезане вести
Саво Милошевић послао јасну поруку: Некима је задовољство да дестабилизују Партизан, не идем из Хумске!
Вечерње новости 01.06.2020
Ја за таква сплеткарења немам времена, јер не могу да се бавим тиме. Честитам Звезди на титули, ми желимо трофеј у Купу - јасан је тренер црно-белих. САВО Милошевић не иде из Партизана. Тренер црно-белих је јуче још једном… »
„Честитам звезди освајање титуле, знам да многи желе да ми виде леђа” Милошевић пред Радник поново о шамарању и одласку из…
Спортал блиц 01.06.2020
"Неће бити лако, имамо две утакмице и финале. Има оних који желе нестабилан Партизан, избегема да коментаришем измишљотине и будалаштине", каже Саво Милошевић. Фудбалери Партизана ће у среду гостовати Раднику у Сурдулици у… »
Саво Милошевић: Има оних који желе нестабилан Партизан, они не могу да утичу на мене! Честитам Звезди на титули
Хот спорт 01.06.2020
Доста буре је у спортској јавности изазвало писање да је Саво Милошевић малтретиран од стране навијача Партизана пре месец дана. Као додатак тој вести дошла је информација да стратег црно-белих напушта Хумску и да му је већ… »
Саво честитао Звезди, ко то жели нестабилан Партизан?
Спортске.нет 01.06.2020
Милошевић се и јутрос осврнуо на писања појединих београдских медија. Тренер Партизана Саво Милошевић је у јутарњем програму Нове С говорио о наводном сукобу са навијачима "црно-белих" који је већ демантовао на конференцији за… »
Саво не одлази: Нећу пружити задовољство онима који би да нас дестабилизују
Моззарт спорт 01.06.2020
Тренер Партизана демантовао да иде на крају сезоне. Причало се да има понуду Астон Виле, па да жели да оде због наводног навијачког напада на њега, али Саво Милошевић поручује да неће напустити Партизан на крају сезоне… »
Милошевић у “Пробуди се”: Отишло је предалеко, препознаће се
Нова 01.06.2020
Тренер Партизана Саво Милошевић је истакао да нема времена да се бави темом коју је недавно коментарисао. Он је гостовао у емисији “Пробуди се” на ТВ Нова С у којој је са Невеном Маџаревић разговарао о недавним дешавањима… »
Вести дана »
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 43 минутајош 37 повезаних