Povezane vesti
UDS: Pravna država i jednaka zaštita na sudu za sve
Večernje novosti 01.06.2020
Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Nenad Konstatinović kazao je u Čačku da će, kroz izgradnju pravne i demokratske države, UDS obezbediti zagarantovanu pravdu na sudu svim preduzetnicima. Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Nenad… »
UDS: Tenderi namešteni za one bliske vlasti
Danas 01.06.2020
Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Nenad Konstantinović ocenio je danas da su tenderi u Srbiji „uglavnom namešteni“ za one bliske vlasti a da mala i srednja preduzeća ne mogu da dobiju zaštitu ni pred sudom. Konstantinović je u Čačku, u… »
Konstantinović: Tenderi namešteni za one bliske vlastima
Nova 01.06.2020
Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Nenad Konstatinović kazao je u Čačku da će, kroz izgradnju pravne i demokratske države, UDS obezbediti zagarantovanu pravdu na sudu svim preduzetnicima. “Mi iz Ujedinjene demokratske Srbije znamo da je… »
Vesti dana »
Rijera nezadovoljan posle velike pobede Zvezde: "Nemamo čarobni štapić - ovo nije golf ili tenis, MVP je tim"
Nova pre 11 minutajoš 3 povezane
MUP S. Makedonije pustio u rad aplikaciju Bezbedan grad preko koje strani vozači mogu da plate kazne
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Saša Ilić: Imali smo kontrolu, ne znam šta ste očekivali? Evo ko odlučuje o golmanu
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Alimpijević: Izuzetno sam zadovoljan pobedom, dobro smo odradili posao
Politika pre 11 minutajoš 2 povezane