Povezane vesti
"Zvali su me na žurku": Otkriveni detalji sa saslušanja Tijane Ajfon, evo kako se branila
Telegraf 01.06.2020
Tijana Maksimović saslušana je u Tužilaštvu. Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, negirala je krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela devojke u vikendicu u Suvom Polju kod Bijeljine… »
Tijana iPhone na sudu - "nisam kriva"
Mondo 01.06.2020
Tijana Maksimović negirala da je bila jedan od organizatora žurka na kojoj je uhapšeno šesnaestoro ljudi. Tijana Maksimović negirala da je bila jedan od organizatora žurka na kojoj je uhapšeno šesnaestoro ljudi Sud BiH odredio je jednomesečni pritvor… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 19 povezanih
Alarm na rekama u Srbiji: Vodostaji tri reke ispod plovidbenog nivoa, nekoliko njih na biološkom minimumu, RHMZ izdao nova upozorenja
Blic pre 15 minutajoš 36 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 39 minutajoš 14 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
Oglasio se Demba Sek: "Velika laž je da sam ja problem Partizana"
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih