Povezane vesti
Borba za jednakost: Slika koja je obišla planetu, šampion Evrope ‘pao’ na kolena (foto)
Hot sport 01.06.2020
Fudbaleri Liverpula priključili su se borbi za jednakost poslavši snažnu poruku svetu, a posebno Sjedinjenim Američkim državama. Nakon smrti Džordža Flojda, nenaoružanog Afroamerikanca koji je preminuo nakon intevencije policije u Mineapolisu, ceo svet… »
Fudbaleri Liverpula klekli na centar terena i odali počast Džordžu Flojdu
N1 Info 01.06.2020
Fudbaleri aktuelnog prvaka Evrope Liverpula klekli su na kolena na centru stadiona Enfilda i tako odali su počast Afroamerikancu Džordžu Flojdu koji je preminuo nakon brutalnog prošlonedeljnog hapšenja u SAD. Uprava kluba i njegovi fudbaleri su na… »
Slika dana: Fudbaleri Liverpula na kolenima dali podršku demonstrantima /foto/
Sportal blic 01.06.2020
Ubistvo nenaoružanog Afroamerikanca dovelo je do masovnih protesta sa brojnim smrtnim ishodima u Mineapolisu. Brutalna i tužna smrt Džordža Flojda digla je Ameriku na noge, a sportski svet je ustao protiv nepravde i torture. Bunt se proširio i na Evropu… »
Fudbaleri Liverpula odali poštu ubijenom Afroamerikancu: Životi crnaca su važni
Sportski žurnal 01.06.2020
Brojni sportisti odali su poštu Džordžu Flojdu, među kojima šestostruki svetski prvak Formule 1 Luis Hamilton. Fudbaleri Liverpula odali su danas poštu Afroamerikancu koji je umro prilikom intervencije policije u Mineapolisu, tako što su se rasporedili… »
Vesti dana »

Brnabić: Veliki deo opozicije na sednici skupštine, to pokazuje smirivanje tenzija
Euronews pre 38 minutajoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 48 minutajoš 53 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 26 povezanih

Prve reči Novaka Đokoviće posle šangajskog pakla: Srbin opet oduševio Kineze, svi mu se klanjaju
Mondo pre 12 minutajoš 54 povezane