Povezane vesti

Đilas: Osudio sam napad na Sergeja

Danas 02.06.2020
Lider Stranke slobode i pravde pita da li treba opet da komentariše nešto što nije tačno Upitan da prokomentariše Trifunovićevu izjavu da mu opozicija koja je za bojkot crta metu na čelu, lider SSP Dragan Đilas za Danas kaže da je čovek koji… »

Još jedan napad na PSG: Aktivista na Zelenom vencu udaren pesnicom u stomak (foto)

Kurir 02.06.2020
BEOGRAD - Član Omladine Pokreta slobodnih građana, Aleksandar Pašalić (19) napadnut je danas na Zelenom vencu u Beogradu, tokom prikupljanja potpisa za izlazak na izbore Pokreta, saopšteno je iz PSG. - Stajao sam na ulici i razgovarao sa jednom… »

"U ludilu sam i u žurbi": Lider Pokreta slobodnih građana se oglasio posle napada u Knez Mihailovoj

Blic 02.06.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je napadnut u nedelju ispred "Ruskog cara" tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore, oglasio se posle incidenta u Knez Mihailovoj ulici. - U ludilu sam, ali dobro! U velikoj sam gužvi. -… »

Napadnut i član Omladine PSG Aleksandar Pašalić

Danas 01.06.2020
Član omladine Pokreta slobodnih građana (PSG) Aleksandar Pašalić (19) napadnut je danas na Zelenom vencu, tokom prikupljanja potpisa za izlazak na izbore, saopštila je ta organizacija. Pašalić je izjavio da je stajao ulici i razgovarao sa gospođom… »

Nakon što je juče pretučen Sergej trifunović, večeras na Zelenom vencu napadnut aktivista PSG (19)

Blic 01.06.2020
Član Omladine Pokreta slobodnih građana, Aleksandar Pašalić (19), napadnut je danas na Zelenom vencu u Beogradu, tokom prikupljanja potpisa za izlazak na izbore Pokreta, saopšteno je večeras iz PSG. - „Stajao sam na ulici i razgovarao sa jednom… »

Vesti dana »