Povezane vesti

Mejveder plaća troškove sahrane Džordža Flojda

Nova pre 30 dana
Flojd Mejveder, bivši svetski bokserski šampion, platiće troškove sahrane tragično preminulog Džordža Flojda kojeg je usmrtio policajac Derek Čovin 25. maja u Mineapolisu. Promoter bokserskog šampiona, Leonard Elerbi, preko Tvitera je potvrdio da… »

Bivši svetski šampion u boksu ponudio da plati Flojdovu sahranu

Slobodna Evropa pre 30 dana
Bivši svetski bokserski šampion Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) ponudio je da plati troškove sahrane Džordža Flojda (George Floyd), Afroamerikanca koji je umro tokom intervencije policije u Mineapolisu 25. maja. Mejvederova kompanija je preko… »

Smrt Džordža Flojda i zvanično proglašena ubistvom

Nova pre 31 dan
Smrt Džordža Flojda, Afroamerikanca koji je preminuo nakon što mu je policajac Derek Čovin prilikom hapšenja osam minuta gnječio vrat kolenom, zvanično je proglašena ubistvom. Obdukcija je otkrila da je zbog pritiska na Flojdova leđa i vrat… »

Druga obdukcija pokazala da je Flojd umro od gušenja usled pritiskanja vrata i leđa

Danas pre 31 dan
Obdukcijom koju je naručila porodica ubijenog afroamerikanca Džordža Flojda utvrđeno je da je on umro od gušenja usled pritiskanja vrata i leđa, izjavili su danas advokati njegove porodice. Flojd je umro 25. maja u Mineapolisu, posle intervencije… »

Stigli rezultati Flojdove autopsije: Smrt je bila strašna

Večernje novosti pre 31 dan
Privatna autopsija koju je naredila porodica Afroamerikanca Džordža Flojda pokazala je da se on ugušio. Privatna autopsija koju je naredila porodica Afroamerikanca Džordža Flojda pokazala je da se on ugušio. Kako je pokazala autopsija, Flojd je umro… »

Vesti dana »