Povezane vesti

Vremenska prognoza - 3. jun

RTS 02.06.2020
Najviša dnevna temperatura od 18 stepeni do 23 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 02.06.2020. Utorak Promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima. Ponegde je moguća i… »

U Srbiji sutra promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima

Novi magazin 02.06.2020
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, a ponegde sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren, zapadni, severozapadni krajem dana u skretanju na… »

I u sredu promenljivo oblačno, povremeno kiša, do 23 stepena

Dnevnik 02.06.2020
BEOGRAD: Sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni, severozapadni krajem dana u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura… »

U Srbiji danas sveže, mestimično kiša

Novi magazin 02.06.2020
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže vreme, mestimično s kišom, a na jugu s kratkotrajnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak. Jutarnja… »

Vreme danas: Promenljivo oblačno i sveže

Sputnik 02.06.2020
Vremenska prognoza za utorak, 2. jun. Vreme u Srbiji U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja… »

Opet kiša, evo kada nam dolazi toplije vreme

Mondo 02.06.2020
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti slab i… »

Konačno jutro s malo sunca, ali neće potrajati: I danas sveže s kišom i pljuskovima! Malo lepše od četvrtka

Kurir 02.06.2020
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od osam do 12, najviša dnevna od 18 do… »

VREMENSKA PROGNOZA: Malo kiše, malo sunca

Dnevnik 02.06.2020
NOVI SAD: Sveže uz promenljivu oblačnost s kratkotrajnom kišom, ali sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 19 stepeni. VOJVODINA: Sveže uz promenljivu oblačnost s… »

I: danas promenljivo oblačno i sveže, toplije od četvrtka

Blic 02.06.2020
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od osam do 12, najviša dnevna od 18 do 21… »

Prognoza za utorak: Meteorolozi savetuju da nigde ne idete bez kišobrana!

Kurir 02.06.2020
BEOGRAD - U Srbiji će u utorak biti promenljivo oblačno i sveže vreme, mestimično s kišom, a na jugu s kratkotrajnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak… »

Prognoza vremena: I sutra promenljivo oblačno i sveže, toplije od četvrtka

Večernje novosti 01.06.2020
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu sa kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti slab i… »

Vesti dana »