Povezane vesti
Može li Trump poslati vojsku da razbije proteste?
Al Jazeera 02.06.2020
Prema zakonima i praksi, američki predsjednik može se pozvati na Zakon o ustanku, koji je star više od 200 godina. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump nagovijestio je da bi mogao koristiti federalne državne trupe kako bi okončao… »
Tramp mobiliše vojsku: Ja sam vaš predsednik mira (video, foto)
Mondo 02.06.2020
Američki predsednik Donald Tramp najavio je mobilizaciju pripadnika oružanih snaga kako bi zaustavio nerede i nasilne demonstracije zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda koga je tokom privođenja ugušio beli policajac. Američki predsednik Donald… »
Tramp zapretio da će izvesti vojsku na ulice američkih gradova
Novi magazin 02.06.2020
Predsednik SAD Donald Tramp proglasio je da su nasilni demonstranti počinili "akte domaćeg terorizma" i zarekao se da će okončati nerede i bezakonje koje se proširilo zemljom, prenosi danas Glas Amerike. Poručio je da će razmestiti hiljade dobro… »
Donald Trump pokazuje mišiće s Biblijom u ruci
Al Jazeera 02.06.2020
Ukoliko savezne države ne poduzmu akciju i ne mognu zaustaviti nasilje - ja ću razmjestiti vojsku, poručio Trump. Ako savezne države ne poduzmu akciju i ne mognu zaustaviti nasilje “ja ću razmjestiti vojsku”, rekao je američki predsjednik i… »
Tramp objavio mobilizaciju vojske u SAD da zaustavi nasilje
RTS 02.06.2020
Američki predsednik Donald Tramp objavio je mobilizaciju pripadnika oružanih snaga kako bi zaustavio nerede i bezvlašće. Prethodno, policija, Tajna služba i vojska raščistili su okolinu Bele kuće od demonstranata. "Ja sam vaš predsednik mira i… »
Vesti dana »
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 3 satajoš 6 povezanih
Plan Bijele kuće za Gazu: Prisilno raseljenje bit će privremeno
Al Jazeera pre 4 satijoš 45 povezanih
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
Danas pre 5 satijoš 19 povezanih