Повезане вести
Може ли Трумп послати војску да разбије протесте?
Ал Јазеера 02.06.2020
Према законима и пракси, амерички предсједник може се позвати на Закон о устанку, који је стар више од 200 година. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп наговијестио је да би могао користити федералне државне… »
Трамп запретио да ће извести војску на улице америчких градова
Нови магазин 02.06.2020
Председник САД Доналд Трамп прогласио је да су насилни демонстранти починили "акте домаћег тероризма" и зарекао се да ће окончати нереде и безакоње које се проширило земљом, преноси данас Глас Америке. Поручио је да ће… »
Трамп мобилише војску: Ја сам ваш председник мира (видео, фото)
Мондо 02.06.2020
Амерички председник Доналд Трамп најавио је мобилизацију припадника оружаних снага како би зауставио нереде и насилне демонстрације због смрти Афроамериканца Џорџа Флојда кога је током привођења угушио бели полицајац. Амерички… »
Доналд Трумп показује мишиће с Библијом у руци
Ал Јазеера 02.06.2020
Уколико савезне државе не подузму акцију и не могну зауставити насиље - ја ћу размјестити војску, поручио Трумп. Ако савезне државе не подузму акцију и не могну зауставити насиље “ја ћу размјестити војску”, рекао је амерички… »
Трамп објавио мобилизацију војске у САД да заустави насиље
РТС 02.06.2020
Амерички председник Доналд Трамп објавио је мобилизацију припадника оружаних снага како би зауставио нереде и безвлашће. Претходно, полиција, Тајна служба и војска рашчистили су околину Беле куће од демонстраната. "Ја сам ваш… »
Вести дана »

Дмитријев: Аљаска идеално место за историјски самит Русије и САД
Спутник пре 6 минутајош 36 повезаних

Уклоњена британска авио-бомба из Београда на води, биће уништена у Делиблатској пешчари
Инсајдер пре 6 минутајош 17 повезаних

Путничка моторна возила на Батровцима чекају три сата, на Хоргошу 90 минута
РТВ пре 1 сатјош 11 повезаних

Паклена субота у Србији! Температуре скачу до 37 степени, спремите се за топлотни удар!
Ало пре 3 сатајош 7 повезаних