Повезане вести
Нереди после смрти Флојда реприза 1992? Лос Анђелес је тада горео шест дана, 53 људи је погинуло
Телеграф 02.06.2020
Брутално хапшење и смрт Флојда изазвали су нереде широм земље, а у неким градовима Америке проглашен је полицијски час како би се обуздали протести и жестоки окршаји са полицијом. Тензије у Сједињеним Америчким Државама расту… »
Фотографије које су растужиле свет: Последње речи Џорџа Флојда се вијориле небом над Америком
Телеграф 02.06.2020
Банери са речима "молим вас, не могу да дишем" и "убиће ме" били су везани за авионе који се летели над Детроитом и Њујорком. Над Лос Анђелесом, Мајамијем и Даласом вијориле су се речи "болим ме стомак", "боли ме врат" и "све ме… »
Протести због убиства Џорџа Флојда настављени у Минеаполису /видео/
Спутник 02.06.2020
Спутњик вас води уживо у Минеаполис у коме се демонстранти окупљају на протесту због убиства Џорџа Флојда. Афроамериканац стар 46 година убијен је у Минеаполису пре недељу дана, након што му је полицајац клечао на врату… »
Последњих 30 минута живота Џорџа Флојда: Најмање 16 пута је рекао да не може да дише
Телеграф 02.06.2020
Флојд (46) умро је након што је 25. маја ухапшен испред продавнице у Минеаполису у Минесоти, пошто је продавац назвао полицију, оптужујући га да је куповао цигарете фалсификованом новчаницом од 20 долара. Кључни догађаји који су… »
"Не могу да дишем": Хиљаде демонстраната лежало и изговарало последње речи Џорџа Флојда
Телеграф 02.06.2020
Широм Америке одржани су протести огорчених грађана. Широм САД одржавају се протести због убиства Афроамериканца Џорџа Флојда, а док су они у бројним местима прилично насилни уз пљачке, у Колораду су били мирни. Стотине… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
За 100 евра до папира за кућу, Нишлије кренуле на ове 24 локације
Телеграф пре 42 минутајош 118 повезаних
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 1 сатјош 22 повезане