Повезане вести
Сада је званично: Никола Милутинов представљен у новом клубу!
Хот спорт 02.06.2020
Дуго се причало о могућности да ће Никола Милутинов да промени средину. Након пет сезона у дресу Олимпијакоса српски центар промовисан је у новог кошаркаша московског ЦСКА. ПОСТАЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈПЛАЋЕНИЈИХ: Никола Милутинов… »
Милутинов пошао путем Теодосића, Папалукаса, Хајнса, Ерцега...
Моззарт спорт 02.06.2020
Ко је све играо за Олимпијакос, па касније у ЦСКА? Никола Милутинов је јутрос потписао уговор на три године са ЦСКА, чиме је ставио тачку на петогодишњи боравак у Пиреју. Ово је било лето промена за њега, спекулисало се данима… »
Милутинов потписао трогодишњи уговор са ЦСКА из Москве
Данас 02.06.2020
Досадашњи кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов потписао је данас трогодишњи уговор са ЦСКА из Москве, до 2023. „После пет година у Олимпијакосу, време је за ново поглавље у мом кошаркашком животу. У досадашњој каријери све… »
Званично: Милутинов је играч ЦСКА
Вечерње новости 02.06.2020
Част ми је што сам постао играч ЦСКА и свестан сам обавезе, рекао је српски центар. Никола Милутинов је, и званично,нови играч московског ЦСКА наредне три године. Руски евролигаш је објавио вест и, на обострано задовољство, у… »
Итудис задовољан доласком Милутинова: Приметио сам његову велику мотивацију да брани боје ЦСКА
Вечерње новости 02.06.2020
Сигуран сам да ће бити спреман и нека га Бог одржи здравим, рекао је о Николи тренер ЦСКА. Центар Никола Милутинов (25 година, 213) потписао је трогодишњи уговор са ЦСКА и под обручима појачао тим грчког тренера Димитриса… »
Никола Милутинов нови играч Армејаца: Почаствован сам што ћу играти за ЦСКА!
Спортски журнал 02.06.2020
Доскорашњи центар Олимпијакоса уговор са тимом из Москве потписао је на три године. Српски кошаркаш Никола Милутинов од данас је званично нови играч ЦСКА, саопштио је московски клуб. Како се наводи, доскорашњи центар… »
Званично: Милутинов потписао трогодишњи уговор са ЦСКА
Н1 Инфо 02.06.2020
Српски кошаркаш Никола Милутинов наставиће каријеру у московском ЦСКА, потврдио је у уторак ујутру руски клуб. Како се наводи у саопштењу, 25-годишњи центар је потписао трогодишњи уговор са руским гигантом. Финансијски детаљи… »
Итудис презадовољан: Никола показао огромну жељу да заигра за ЦСКА
Моззарт спорт 02.06.2020
“После пет година у Олимпијакосу, било је време да се окрене нови лист у каријери“, признао српски ас. После велике чистке у свлачионици, московски ЦСКА завршио је први велики посао на европској кошаркашкој пијаци и потписао… »
Готово! Милутинов је нови центар ЦСКА!
Мондо 02.06.2020
Српски репрезентативац појачао "армејце" Српски репрезентативац појачао "армејце" Посао је завршен! Оно чему се причало сада је добило потврду – Никола Милутинов је нови центар ЦСКА! Актуелни шампион Европе, који ће ту титулу… »
Званично: Милутинов прешао у ЦСКА
Моззарт спорт 02.06.2020
Српски репрезентативац окренуо нови лист у каријери. Чекала се само потврда, а сада је званично - Никола Милутинов је нови кошаркаш московског ЦСКА! Како је објављено на званичном клупском сајту, Милутинов је са Армејцима… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Нова пре 16 минутајош 27 повезаних

Пољопривредници блокирали булевар у Новом Саду због неиспуњених захтева
Слободна Европа пре 56 минутајош 39 повезаних

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 3 сатајош 28 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 8 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних