Повезане вести

"Туча, хаос и лудило": Цеца суд напустила са маском, па Карлеуши поручила - више нема смисла (фото)

"Туча, хаос и лудило": Цеца суд напустила са маском, па Карлеуши поручила - више нема смисла (фото)

Вечерње новости 02.06.2020
- Ја сам данас дала своју изјаву. Мислим, не може више ово да се развлачи! - рекла је Цеца по изласку из суда. Цеца Ражнатовић (46) појавила се на рочишту поводом тужбе коју је 2017. године поднела против Јелене Карлеуше (41)… »
"Нема смисла: Више..." Цеца открила шта се дешавало на суду (видео)

"Нема смисла: Више..." Цеца открила шта се дешавало на суду (видео)

Блиц 02.06.2020
Светлана Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша данас су имале заказано рочиште, фолк звезда се испред Палате правде појавила са осмехом на лицу, док ЈК није дошла. Тим поводом Цеца се испред Палате по завршетку обратила припадницима… »
Ново суђење ЈК и Цеце: Карлеуша се није појавила

Ново суђење ЈК и Цеце: Карлеуша се није појавила

Нова 02.06.2020
Данас је у Палати правде одржано последње рочиште између певачица Светлане Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше. Рочиште је одржано по Цециној тужби упућеној Карлеуши за увреду части путем друштвених мрежа. Цеца се на суду појавила… »
"Туча, хаос, лудило!" Цеца суд напустила са маском, на Јеленин недолазак поручила: Више нема смисла!

"Туча, хаос, лудило!" Цеца суд напустила са маском, на Јеленин недолазак поручила: Више нема смисла!

Телеграф 02.06.2020
- Ја сам данас дала своју изјаву. Мислим, не може више ово да се развлачи! - рекла је Цеца по изласку из суда. Цеца Ражнатовић (46) појавила се на рочишту поводом тужбе коју је 2017. године поднела против Јелене Карлеуше (41)… »

Вести дана »