Povezane vesti

"Tuča, haos i ludilo": Ceca sud napustila sa maskom, pa Karleuši poručila - više nema smisla (foto)

"Tuča, haos i ludilo": Ceca sud napustila sa maskom, pa Karleuši poručila - više nema smisla (foto)

Večernje novosti 02.06.2020
- Ja sam danas dala svoju izjavu. Mislim, ne može više ovo da se razvlači! - rekla je Ceca po izlasku iz suda. Ceca Ražnatović (46) pojavila se na ročištu povodom tužbe koju je 2017. godine podnela protiv Jelene Karleuše (41), zbog uvrede časti… »
Ceca Ražnatović: Ovo traje od 2017. godine! Ne želim da se više razvlači!

Ceca Ražnatović: Ovo traje od 2017. godine! Ne želim da se više razvlači!

Svet plus 02.06.2020
Ceca je stigla, a Jelena Karleuša se nije pojavila! "Ja sam dolazila na svako suđenje, a ovo traje od 2017. Ne želim da se ovo više razvlači, sud treba da donese presudu", rekla je folk pevačica. Karleuša se nije pojavila na današnjem ročištu, a… »
Novo suđenje JK i Cece: Karleuša se nije pojavila

Novo suđenje JK i Cece: Karleuša se nije pojavila

Nova 02.06.2020
Danas je u Palati pravde održano poslednje ročište između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Ročište je održano po Cecinoj tužbi upućenoj Karleuši za uvredu časti putem društvenih mreža. Ceca se na sudu pojavila sa… »
"Nema smisla: Više..." Ceca otkrila šta se dešavalo na sudu (video)

"Nema smisla: Više..." Ceca otkrila šta se dešavalo na sudu (video)

Blic 02.06.2020
Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša danas su imale zakazano ročište, folk zvezda se ispred Palate pravde pojavila sa osmehom na licu, dok JK nije došla. Tim povodom Ceca se ispred Palate po završetku obratila pripadnicima sedme sile i… »
"Tuča, haos, ludilo!" Ceca sud napustila sa maskom, na Jelenin nedolazak poručila: Više nema smisla!

"Tuča, haos, ludilo!" Ceca sud napustila sa maskom, na Jelenin nedolazak poručila: Više nema smisla!

Telegraf 02.06.2020
- Ja sam danas dala svoju izjavu. Mislim, ne može više ovo da se razvlači! - rekla je Ceca po izlasku iz suda. Ceca Ražnatović (46) pojavila se na ročištu povodom tužbe koju je 2017. godine podnela protiv Jelene Karleuše (41), zbog uvrede časti… »

Vesti dana »