Povezane vesti
Bogdanović protiv rasizma: Nov sam u SAD, ali znam za zlo
Nova 02.06.2020
Strašna smrt Afroamerikanca Džordža Flojda dovela je do haosa širom SAD, usled talasa rasizma i policijske brutalnosti, a tim povodom su se oglasili Bogdan Bogdanović i Nemanja Nedović. Srpski košarkaši nisu ostali imuni na događaj koji je potresao… »
Bogdanović podržao mirne proteste zbog pogibije Afroamerikanca: Vaspitan sam da verujem u jednakost
Večernje novosti 02.06.2020
Znam da sam prilično nov u ovoj zemlji, ali sam video i naučio mnogo, napisoa je bek Sakramenta. Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović se lako navikao na američki stil života, a kao igrač Sakramento Kingsa se oglasio i povodom ubistva Afroamerikanca… »
"Nov sam u ovoj zemlji,: Ali..." Poruka Bogdana Bogdanovića zbog smrti Džordža Flojda podigla prašinu u SAD!
Sportal blic 02.06.2020
Strašna smrt Afroamerikanca u Minesoti izazvala je ogromne nerede širom Sjedinjenih Američkih Država, zbog novog talasa rasizma i policijske brutalnosti. Na ta dešavanja nije ostao imun ni naš košarkaš. je objavio fotografiju sa opisom koja je izazvala… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Rusi pregovaraju sa tri partnera o prodaji udela u NIS-u, nadam se brzom dogovoru
Beta pre 50 minutajoš 30 povezanih
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 24 minutajoš 23 povezane
Dejan Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Nova pre 2 satajoš 23 povezane