Povezane vesti

Vukanović: "Sve smo bliži duploj kruni"

Vukanović: "Sve smo bliži duploj kruni"

Sportske.net 02.06.2020
Fudbaler Crvene zvezde zadovoljan posle pobede u Inđiji. Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je danas da ekipa teži ka tome da pobedi svaku utakmicu i da je trijumfom nad Indjijom sve bliža "duploj kruni". "Odigrali smo dobar meč. Od samog… »
Ivanić: Deki doneo novu energiju, ima ogromnu želju

Ivanić: Deki doneo novu energiju, ima ogromnu želju

N1 Info 02.06.2020
Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić srećan je zbog prolaska u polufinale Kupa Srbije i dobrom partijom protiv Inđije. Crveno-beli su slavili sa 2:1 u Inđiji, uz gol i asistenciju kreativnog veziste. "Zadovoljan sam što smo prošli dalje. Svesni smo… »
Aleksa Vukanović: Sve smo bliži duploj kruni

Aleksa Vukanović: Sve smo bliži duploj kruni

Hot sport 02.06.2020
Sa dva pogotka protiv Rada, ‘overio’ je titulu Aleksa Vukanović, a i na današnjem meču protiv Inđije bio je jedan od zapaženijih aktera. Crvena zvezda je slavila rezultatom 2:1, obezbedila prolaz u polufinale Kupa Srbije, a Vukanović nije krio… »
Zvezdin trener kratak: Cilj ispunjen, ima vremena za pojačanja

Zvezdin trener kratak: Cilj ispunjen, ima vremena za pojačanja

Mozzart sport 02.06.2020
„Ovo nam je druga utakmica posle pauze, mogli smo sve ranije da rešimo“, poručio Nebojša Milošević. Posle utakmice sa Inđijom Dejan Stanković nije davao izjavu za medije. Duel u Sremu analizirao je jedan od njegovih pomoćnika Nebojša… »
Mirko Ivanić: Golovi i asistencije me čine srećnim

Mirko Ivanić: Golovi i asistencije me čine srećnim

Hot sport 02.06.2020
Nemilosrdan je Mirko Ivanić prema protivničkim golmanima, a na današnjem meču je samo potvrdio da se nalazi u fenomenalnoj formi. Nakon što je pre četiri dana u susretu protiv Rada postigao gol i dva puta asistirao, u trijumfu protiv Inđije (2:1)… »
Ivanić otkrio šta je novo u tim doneo Deki Stanković

Ivanić otkrio šta je novo u tim doneo Deki Stanković

Sportske.net 02.06.2020
Heroj u pobedi Crvene zvezde posle utakmice u Inđiji. Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je zadovoljan prolaskom u polufinale Kupa Srbije, ali i golovima koje daje od nastavka sezone posle pandemije koronavirusa. Zvezda je pobedila… »
Ivanić: Navijači, naviknite se na moje golove

Ivanić: Navijači, naviknite se na moje golove

Nova 02.06.2020
Mirko Ivanić, junak Zvezdine pobede nad Inđijom (2:1) u četvrtfinalu Kupa Srbije, nije skrivao zadovoljstvo novim golom, ali i plasmanom u narednu rundu takmičenja. “Zadovoljan sam jer smo prošli dalje. Kao i uvek, ovde u Inđiji, bila je veoma… »
Iz zvezde zadovoljni: Imali smo cilj koji smo ostvarili, o transferima kada za to dođe vreme

Iz zvezde zadovoljni: Imali smo cilj koji smo ostvarili, o transferima kada za to dođe vreme

Hot sport 02.06.2020
Posle utakmice sa Inđijom i plasmana Crvene zvezde u polufinale Kupa, izjavu za medije dao je pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević. Milošević je rekao da su crveno-beli imali cilj koji su ostvarili. – Imali smo cilj i taj cilj smo… »
Iz Zvezde kažu - Danas je ostvaren cilj

Iz Zvezde kažu - Danas je ostvaren cilj

Sportske.net 02.06.2020
Pomoćni trener Zvezde: "Imali smo cilj i to smo ostvarili". Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je da je prolaskom u polufinale Kupa Srbije ostvaren cilj iz utakmice sa Indjijom. "Imali smo cilj i to smo ostvarili, prošli… »
Vukanović: Dupla kruna sad već previše blizu

Vukanović: Dupla kruna sad već previše blizu

Nova 02.06.2020
Aleksa Vukanović, napadač Crvene zvezde, srećan je jer su crveno-beli stigli na samo dva koraka od duple krune savladavši Inđiju u četvrtfinalu Kupa Srbije. “Vreme i teren su bili neugodni, ali smo upisali pobedu i osvojili plasman u dalju fazu… »

Vesti dana »