Повезане вести
"Немој да ме брукате, лепо да се играте!"
Мондо 03.06.2020
Гробари посветили мурал великом навијачу Партизана Миши Тумбасу у непосредној близини стадиона на Топчидерском брду. Мирослав Гавриловић познатији као Миша Тумбас преминуо је 4. априла ове године у 66. години. Гробари посветили… »
Миша Тумбас добио мурал: Порука највернијег навијача Партизана заувек ће одзвањати Хумском (фото)
Хот спорт 03.06.2020
Чувени навијач Партизана Мирослав Гајић, познатији као Миша Тумбас, који је преминуо 4. априла, добио је мурал испред стадиона Партизана. Миша Тумбас није пропуштао утакмице Партизана, важио је за највернијег навијача црно-белих… »
Миша Тумбас добио мурал: Његова порука Партизану заувек ће одзвањати Хумском (ФОТО)
Вести онлине 03.06.2020
Један од најпознатијих и најомиљенијих навијача Партизана Мирослав Гајић, познатији као Миша Тумбас, преминуо је 4. априла, а баш као и многи велики навијачи клуба, и он је добио мурал у Београду. Тако је испред стадиона… »
Порука Мише Тумбаса играчима Партизана за сва времена!
Спортске.нет 03.06.2020
Лепа игра као завет. Један од најпознатијих навијача Партизана Мирослав Гајић, познатији као Миша Тумбас, добио је мурал са својим ликом на степеништу до јужне трибине стадиона у Хумској. Миша Тумбас је преминуо 4. априла у… »
Вести дана »
"Ударио ме камион, брате, само јако" Возач БМВ-а јутрос изазвао саобраћајку, па се тиме похвалио (видео)
Мондо пре 24 минутајош 49 повезаних
Медведев запретио: Ако ЕУ украде руску имовину, повратићемо је кроз стварне репарације
Вечерње новости пре 14 минутајош 50 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Данас пре 9 минутајош 24 повезане
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 1 сатјош 21 повезана
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних