Повезане вести
Настављено суђење за паљење куће новинара Милана Јовановића
Слободна Европа 03.06.2020
Суђење оптуженима за паљење куће новинара портала "Жиг инфо" Милана Јовановић настављено је у Другом основном суду у Београду. Јовановићу је у ноћи између 11. и 12. децембра 2018. године око 3.30 часова запаљена кућа у којој… »
Сведочење супруге Милана Јовановића: Чула сам два, три пуцња и онда је све нестало у пламену
РТС 03.06.2020
Јела Дељанин, супруга новинара "Жиг инфа" Милана Јовановића сведочила је пред судом о паљењу њихове куће, након чега је рекла да психички није била способна да је испитују непосредно после несреће која је на њу "оставило… »
Супруга новинара Јовановића сведочила пред судом: Помислила сам да смо бескућници, пожелела сам да и ја изгорим
Курир 03.06.2020
Јела Дељанин, супруга новинара "ЖигИнфо" Милана Јовановића, чије је паљење кућу према наводима тужилаштва наручио некадашњи председник Гроцке Драгољуб Симоновћ пред Другим основним судом испричала је да се до данашњег дана… »
Супруга Милана Јовановића: Нудили су нам новац "да ствар гурнемо под тепих"
Н1 Инфо 03.06.2020
Суђење оптуженима за паљење куће новинара портала "Жиг инфо" Милана Јовановић настављено је у Другом основном суду у Београду. Извор: Н1 Суђење је после тромесечне паузе настављено испитивањем оштећене Јеле Дељанин… »
Жена нападнутог новинара: Хтела сам и ја да изгорим с кућом
Нова 03.06.2020
Суђење некадашњем првом човеку општине Гроцка Драгољубу Симоновићу и осталим оптуженима за паљење куће новинара “ЖигИнфо” Милана Јовановића настављено је данас у Другом основном суду у Београду саслушањем оштећене у овом… »
Супруга Милана Јовановића: Нудили су нам новац да паљење куће гурнемо под тепих
Данас 03.06.2020
Јела Дељанин, супруга новинара Милана Јовановића, изјавила је данас да је, након што су се вратили у реновирану кућу у Врчину, долазио човек који им је нудио новац да се договоре и да случај паљења њихове куће „гурну под… »
Суђење бившем председнику Гроцке: Супруга новинара сведочи у случају "Симоновић"
Блиц 03.06.2020
Сведочењем Јеле Дељанин, супруге Милана Јовановића, новинара портала Жиг-инфо, данас би у Другом основном суду требало да се настави суђење Драгољубу Симоновићу, некадашњем председнику општине Гроцка, оптуженом да стоји иза… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана