Повезане вести

Вучић о хаосу у Америци: "Заиграла мечка и пред њиховим вратима? Не слажем се!"

Вучић о хаосу у Америци: "Заиграла мечка и пред њиховим вратима? Не слажем се!"

Србија данас 03.06.2020
После обиласка, председник је одговарао на питања новинара. Председник Александар Вучић посетио је данас Нови Пазар, где је обишао радове на изградњи пута Карајукића Бунари - Расно, као и радове на реконструкцији пута Нови… »
Вучић: Америка неће изгубити интересовање за Косово, а да ли сам срећан због тога…

Вучић: Америка неће изгубити интересовање за Косово, а да ли сам срећан због тога…

Вести онлине 03.06.2020
„Америка неће изгубити интересовање за Косово, а Гренел то интересовање показује свакога дана“, каже председник Србије Александар Вучић. – Ми желимо америчком народу да превазиђе тренутне тешкоће – рекао је Вучић и додао да… »
Америчком народу и Трампу све најбоље! Вучић: Кад прочитам "Заиграла мечка...", с тим се не слажем

Америчком народу и Трампу све најбоље! Вучић: Кад прочитам "Заиграла мечка...", с тим се не слажем

Курир 03.06.2020
Александар Вучић је пружио подршку председнику и грађанима. - Ми желимо америчком народу да превазиђе тешкоће и уверени смо да ће Америка убрзо покренути замајац економског напретка и желим Трампу све најбоље. Када прочитам… »
"Желим Трампу све најбоље": Вучић се огласио о расним немирима у САД: "Кад видим коментаре 'заиграла мечка и пред вашим…

"Желим Трампу све најбоље": Вучић се огласио о расним немирима у САД: "Кад видим коментаре 'заиграла мечка и пред вашим…

Блиц 03.06.2020
"Ипак ће за понешто морати да се пита и Србија. Наравно да морамо са свима да се договарамо. Што се тиче граница, хвала им што су подржали интегритет Србије. Предлагао сам компромисно решење, али они нису спрени о компромису да… »
"Кад кажу 'заиграла мечка' и на вратима САД" не слажем се, ево зашто!"

"Кад кажу 'заиграла мечка' и на вратима САД" не слажем се, ево зашто!"

Мондо 03.06.2020
"Ми желимо америчком народу да што пре превазиђе тешкоће са којима је тренутно суочен и уверени смо да ће руководство САД предузети најбоље и одговорне мере да Америка покрене замајац економског напретка и да су све недаће… »

Вести дана »