Povezane vesti
Vučić odgovorio Podgorici: Nismo mi uhapsili vladiku i zabranjivali ulaz u zemlju, pa da mi dižemo tenzije!
Kurir 03.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas optužbe iz Podgorice da je Srbija odgovorna za podizanje tenzija između dve zemlje. "Jeste, mi smo uhapsili vladiku i držali ga u pritvoru 72 sata, mi smo zabranjivali njima da uđu u našu zemlju, pa mi… »
Vučić o Crnoj Gori: Neću ništa da kažem da ne bih "dizao tenzije"
Mondo 03.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo danas da komentariše izjave crnogorskih zvaničnika da je Srbija ta koja diže tenzije u regionu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo danas da komentariše izjave crnogorskih zvaničnika da je Srbija ta… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 8 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 16 minutajoš 62 povezane