Povezane vesti
Vučić odgovorio Podgorici: Nismo mi uhapsili vladiku i zabranjivali ulaz u zemlju, pa da mi dižemo tenzije!
Kurir 03.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas optužbe iz Podgorice da je Srbija odgovorna za podizanje tenzija između dve zemlje. "Jeste, mi smo uhapsili vladiku i držali ga u pritvoru 72 sata, mi smo zabranjivali njima da uđu u našu zemlju, pa mi… »
Vučić o Crnoj Gori: Neću ništa da kažem da ne bih "dizao tenzije"
Mondo 03.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo danas da komentariše izjave crnogorskih zvaničnika da je Srbija ta koja diže tenzije u regionu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo danas da komentariše izjave crnogorskih zvaničnika da je Srbija ta… »
Vesti dana »
Detalji jezivog sudara automobila i kamiona kod Umke: Muškarac teško povređen, vozilo potpuno izgužvano VIDEO
Nova pre 23 minutajoš 27 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Protiv Rusije do sada uvedeno skoro 31.000 sankcija; Tokom noći uništen ukrajinski dron koji se kretao ka Moskvi
RTV pre 43 minutajoš 26 povezanih
Hit scena - Jokić zavrteo "somborski ringišpil" Nesrećni Amerikanac nije znao gde se nalazi posle genijalnog poteza Srbina! Snimak zapalio mreže!
Kurir pre 33 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 28 minutajoš 11 povezanih