Povezane vesti
Ovusu demantovao navode o rasizmu: Srbija je moja druga kuća
N1 Info 03.06.2020
Samuel Ovusu, nekadašnji fudbaler Radnika iz Surdulice i Čukaričkog, demantovao je navode da je bio žrtva rasizma dok je igrao u Srbiji. Napadač iz Gane proveo je ukupno četiri godine u Srbiji, pošto je za Radnik igrao od 2014. do 2016, a za Čuku od… »
Šokantne tvrdnje ovusua: Rasno sam zlostavljan u Srbiji!
Hot sport 03.06.2020
Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Radnika iz Surdulice Samuel Ovusu dao je medijima u rodnoj Gani pomalo šokantnu izjavu. Dvadesetčetvorogodišnji Ovusu koji trenutno nastupa Al Fejhu iz Saudijske Arabije rekao je da je trpeo rasne uvrede u Srbiji. – Da… »
Šokantna ispovest afričkog fudbalera: Bio sam rasno zlostavljan u Srbiji
Večernje novosti 03.06.2020
Da, bio sam žrtva rasnog zlostavljanja nekoliko puta. Posebno dok sam igrao u Srbiji. Jako neprijatno iskustvo, rekao je Samuel Ovusu. Rasizam u sportu, tema koja ne silazi sa naslovnih strana svih medija. Ubistvo Džordža Flojda u SAD razbuktilo je vatru… »
Bivši igrač Čuke i Radnika: Bio sam zlostavljan u Srbiji
Nova 03.06.2020
Reprezentativac Gane u fudbalu Samuel Ovusu tvrdi da je bio žrtva rasizma tokom svoje karijere u Srbiji. Vezni fudbaler je svoju seniorsku karijeru startovao u Radniku iz Surdulice, a posle sezone provedene u Gečlerbirligiju, 2017. godine postao član… »
Ovusu šokirao: Bio sam rasno zlostavljan u Srbiji
Mozzart sport 03.06.2020
„To je bilo neprijatno iskustvo i potrebna vam je mentalna čvrstina da biste ga prevazišli“, kaže nekadašnji prvotimac Čukaričkog i Radnika. Šokantne izjave bivšeg igrača Čukaričkog Samuela Ovusua. Internacionalac iz Gane je tokom razgovora na jedno… »
Vesti dana »
Statistika: Realni rast BDP-a Srbije u prvom kvartalu tri odsto
Nova ekonomija pre 1 satjoš 28 povezanih
Saslušan osumnjičeni za ubistvo na Novom Beogradu, Tužilaštvo predložilo pritvor
Insajder pre 18 minutajoš 34 povezane
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih
Napadači koji su sinoć oteli aktivistu još nisu uhapšeni: Zbor za večeras najavio protest u Resniku
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih