Povezane vesti
Đorđević: Mnogo sam želeo Tea u ekipi, ponekad se sukobimo...
Mozzart sport 03.06.2020
"Dugo se znamo i to me je navelo da mu dam centralno mesto u našem projektu, da mu dam lidersku ulogu" Na početku ove sezone Virtus iz Bolonje doveo je Miloša Teodosića što je bila prava košarkaška bomba na evropskom tržištu. Aleksandar… »
Đorđević: Teo i ja imamo sukobe, ali i isti cilj
Nova 03.06.2020
Aleksandar Đorđević, trener Virtusa, istakao je da je imao ogromnu želju da dovede Miloša Teodosića u svoju ekipu. On je istakao da je ekipa tokom pauze dobro radila, iako stvari nisu bile u kontroli. “Igrači su dobili plan od našeg kondicionog… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 23 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 28 minutajoš 29 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 29 minutajoš 19 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih