Povezane vesti
Kurti: Neću predati dužnost Hotiju koga sam smenio
Nova 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. “Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra više… »
Fantomsko Kosovo pred haosom: Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Kurir 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra… »
Lažna država pred potpunim haosom! Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Srbija danas 03.06.2020
Bivši tzv. premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. - Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vučić kandidatima koalicije oko SNS na lokalnim izborima: Borite se, radite i slušajte ljude
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 21 povezana
Besni rat! Iran balističkim raketama napao glavno izraelsko nuklearno postrojenje! Tel Aviv granatirao pogon za razvoj nuklearnog oružja u Teheranu video, foto
Kurir pre 39 minutajoš 85 povezanih
Kir Starmer se hitno oglasio zbog napada na britansko-američku vojnu bazu: Dao "zeleno svetlo" Amerikancima
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Uhapšen u Mladenovcu: U automobilu pronađena automatska puška sa izbrušenim brojem
RINA pre 2 satajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih