Povezane vesti
Fantomsko Kosovo pred haosom: Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Kurir 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »
Kurti: Neću predati dužnost Hotiju koga sam smenio
Nova 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. “Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »
Lažna država pred potpunim haosom! Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Srbija danas 03.06.2020
Bivši tzv. premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. - Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 49 minutajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 13 minutajoš 8 povezanih

Reuters: Kanada danas objavljuje kontracarine SAD od 29,8 milijardi kanadskih dolara
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane