Povezane vesti
Kurti: Neću predati dužnost Hotiju koga sam smenio
Nova 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. “Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra više… »
Fantomsko Kosovo pred haosom: Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Kurir 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra… »
Lažna država pred potpunim haosom! Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Srbija danas 03.06.2020
Bivši tzv. premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. - Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »
Vesti dana »
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 1 satjoš 29 povezanih
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Završen sastanak Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: „Građani da ne brinu“
Danas pre 3 satajoš 43 povezane
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 3 satajoš 42 povezane