Povezane vesti
Kurti: Neću predati dužnost Hotiju koga sam smenio
Nova 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. “Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra više… »
Fantomsko Kosovo pred haosom: Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Kurir 03.06.2020
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a sutra… »
Lažna država pred potpunim haosom! Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!
Srbija danas 03.06.2020
Bivši tzv. premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. - Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »
Vesti dana »

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 25 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za 11 septembar: Oblačno i nestabilno, mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ovo je bio najsmrtonosniji DAN u ISTORIJI AMERIKE! Pobijeno je skoro 3.000 ljudi
Alo pre 20 minutajoš 2 povezane