Повезане вести

Курти: Нећу предати дужност Хотију кога сам сменио

Курти: Нећу предати дужност Хотију кога сам сменио

Нова 03.06.2020
Бивши премијер Косова, Аљбин Курти, у видео обраћању грађанима Косова је рекао сутра неће предати дужност Авдулаху Хотију, кога је сменио са функције првог заменика премијера. “Данас су прошла четири месеца откако сам изабран… »
Фантомско Косово пред хаосом: Курти најављује да неће предати дужност премијера!

Фантомско Косово пред хаосом: Курти најављује да неће предати дужност премијера!

Курир 03.06.2020
Бивши премијер Косова, Аљбин Курти, у видео обраћању грађанима Косова је рекао да сутра неће предати дужност Авдулаху Хотију, кога је сменио са функције првог заменика премијера. "Данас су прошла четири месеца откако сам… »
Лажна држава пред потпуним хаосом! Курти најављује да неће предати дужност премијера!

Лажна држава пред потпуним хаосом! Курти најављује да неће предати дужност премијера!

Србија данас 03.06.2020
Бивши тзв. премијер Косова, Аљбин Курти, у видео обраћању грађанима Косова је рекао да сутра неће предати дужност Авдулаху Хотију, кога је сменио са функције првог заменика премијера. - Данас су прошла четири месеца откако сам… »

Вести дана »