Povezane vesti
Asano nije zadovoljan – iako je postigao dva gola
Nova 04.06.2020
Fudbaler Partizana Takuma Asano nije u potpunosti zadovoljan partijom protiv Radnika (2:1) u četvrtfinalu Kupa Srbije. Japanac je postigao dva gola i doneo timu prolaz u polufinale Kupa Srbije. On je golove postigao u finišu produženog prvog… »
Asano žali zbog propuštenih šansi: Hteo sam da dam još golova
Večernje novosti 03.06.2020
Sa jedne strane sam zadovoljan postignutim, jer sam dao dva gola i plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije, a sa druge sam nesrećan zbog propuštenih šansi - kaže Japanac. Dvostruki strelac Partizana Takuma Asano izjavio je da je zadovoljan svojim… »
„Sada sam svoj na svome” „Ubica” Asano postigao dva gola u Surdulici, ali evo zbog čega je nesrećan
Sportal blic 03.06.2020
Partizan je pobedio Radnik u četvrtfinalu Kupa Srbije na gostovanju u Surdulici sa 1:2, a strelac oba gola bio je posle odličnih asistencija Natha, Japanac Asano. Nakon meča, sjajni je kratko prokomentarisao dešavanja sa utakmice. - Sa jedne strane… »
Partizan bolji od Radnika za polufinale Kupa
Danas 03.06.2020
Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u polufinale Kupa Srbije, pošto su u Surdulici pobedili Radnik sa 2:1. Oba pogotka za crno-bele postigao je Takuma Asano, dok je strelac za Radnik bio Bogdan Stamenković. Utakmica u Surdulici prekinuta je na… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 1 satjoš 2 povezane