Povezane vesti
"Istinu o ubistvu je odneo u grob": Snaja ubijenih supružnika bila s njima nekoliko sekundi pre svirepog zločina, porodica…
Blic 04.06.2020
Posle nezapamćenog zločina u surduličkom naselju Čardačište, kada je Dragoljub Ajdić (52) nasred ulice usmrtio Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi, smenjuju se neverica i suze. Najbliži oplakuju nastradale, a… »
"Ženi oprostio prevaru, pa stradao od ruke njenog ljubavnika": Svi žale za ubijenim muškarcem, kažu da je "dobrotu platio…
Blic 03.06.2020
Safet je dobrotu platio glavom. Prvo je ženi oprostio prevaru, a onda ga je njen nekadašnji ljubavnik ubio - dan posle tragedije pričaju stanovnici surduličkog naselja Čardačište, gde je prekjuče Dragoljub Ajdić (52) ubio Safeta (52) i Eldezu (46)… »
Vesti dana »
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 3 satajoš 33 povezane
EU se bori da izbegne Trampove carine zbog Grenlanda, sprema povratne mere
Nova ekonomija pre 1 satjoš 33 povezane
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 1 satjoš 83 povezane
NIŠKA POLICIJA OTKRILA DROGU I VELIKU SUMU NOVCA: Krivične prijave protiv mladića iz Pirota i Niša
Glas juga pre 25 minutajoš 31 povezana